Konu: tutsak_07_
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31/01/10, 15:16   #7
tutsak_07_
$єя$єя!

tutsak_07_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 70 tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute tutsak_07_ has a reputation beyond repute

aLeykm seLam micro bey...

Alıntı:
M!qRo €wren´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SLM TUTSAK BEYEFENDİ NE SÖYLEDİĞİNİZİ BİLMEDİĞİNİZ KONUSUNDA HAKLI ÇIKTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM

Ne söylediğimi bilmediğiniz için haklı çıkabilirsiniz benim sölediğimi ve ne yaptığımı siz bilemezsiniz... Ki bilmenizi ve anlamanızıda sizden beklemiyorum... Sölediklerimi ben biliyorum

Alıntı:
M!qRo €wren´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ELEŞTİRİ KABULÜMDÜR ANCAK HAKARETE VARAN SÖZLERİNİZİ
İSPATLAYABİLİRSİNİZ UMARIM
1.SULU
2.SAHTE

CEVABINIZI BEKLİYORUM
Hiçbişeyi ıspatmalak zorunda değilim... Sizi ne eliştirebilirim nede size hakaret ederim...

1-Tanımadığım biri hakkında eleştiri yapamam... Ki sizde beni tanımıyorsunuz...
2-Forumdaki mesajlarınızdan sizi her nekadar tanımasamda gördüğüm kadarıyla sizin hakkınızdaki fikrimi söyledim... Bu bir eleştiri ve hakeret değil fikir beyan etmektir...
3-Cevap bekliyorum demişsiniz... Size herhangi bir cevap vermek zorunda değilim... Bu mesajı yazmamın sebebi; zahmet edip bana ait olan sayfaya gelmişsiniz ve burda konuğumsunuz... Nezaket gereği size bunları sölemem gerekirdi...

Benim hakkımda yorum yapabilirsiniz... Tabi sadece beni bildiğiniz kadarıyla yapabilirsiniz...

Hoş forumlar...

ßæ

"..Gönül Leyla'da Değil Mevla'da Sabahlamalı.."
tutsak_07_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 197
Takımınız: