Konu: Elfida
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24/03/10, 20:06   #3
M!qRo €wren
Tuğgeneral

M!qRo €wren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 19 M!qRo €wren is a jewel in the rough M!qRo €wren is a jewel in the rough M!qRo €wren is a jewel in the rough

Alıntı:
Elfida´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bütün güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim.Bu siteye gelmem ve bu sayfaları doldurmam tesadüfi olmadı...Ben kendimi yalnız hissettiğim zamanlarda bu sayfaları doldurarak bir nebze de olsa teselli buluyorum.Bazen istediklerimiz beklediklerimiz bizi anlayamıyor ne yazık ki...Ama sizin paylaşımlarımdan bu derece etkilenmeniz de beni çok etkiliyor. Dost olmak için aynı ilde, ayn ortamda olmak gerekmiyormuş.Dostlğunuz için size çok müteşekkirim. Allaha emanet olun dua ile.
SLM CAN DOSTUMÇOK ÖZLEMİŞİM GERÇEKTEN AZ GİBİ GÖRÜNEN ÇOK ŞEY YAŞATIYORMUŞ BURA BİR DAHA DEĞERLENDİRDİM BU AYRILIK ESNASINDA GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM O GÜZEL SÖZLERİ SÖYLETTİĞİNİZ VE İÇTEN DUYGULARI YÜREĞİME GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN BEN SİZE MÜTEŞEKKİRİM.YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK DUYGULANDIRIYOR VE İÇİMDEN GEÇENLERİ AKTARMADIĞIMDA SANKİ BİR ŞEYLER ZİYAN OLUYOR BENİM GERİ BİLDİRİMLERİM SİZE BİR ŞEY KATINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM GERÇEKTEN AYNI MEKANDA OLMUŞ OLSAYDIK BUNLARI HİSSEDEMEYEBİLİRDİK HİSSEDEMEYENLER GİBİ... BUNDAN MAHRUM OLMAMAK BİR NİMET DİYE DÜŞÜNÜYORUM.EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE LÜTFEN KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN...
ALLAH SİZİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.........
M!qRo €wren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 113
Takımınız: