Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01/08/11, 14:14   #1
jirhat
Tümgeneral
 
jirhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2011
Bulunduğu yer: WAN
Mesajlar: 1.318
Tecrübe Puanı: 0 jirhat will become famous soon enough
Standart Hama'da ölü sayısı 150'ye yükseldi

Suriye Ramazan'a katliamlarla girdi. Hama ve Der Ez Zor kentlerinde öldürülenlerin sayısı 150'ye yükseldi. Sabah saatlerinden bu yana da Hama bombalanıyor.

Suriye askerlerinin bugün de Hama kentindeki operasyonları sürdürdüğü bildiriliyor.

Hama'da yaşayan Ömer Hamami adındaki eylemci, güvenlik güçlerinin sabah erken saatlerde kentte tanklarla ateş açtıklarını, gece de münferit silah atışlarının olduğunu söyledi. Suriye'deki insan hakları eylemcisi Mustafa Osso da Hama'nın bombalandığını teyit etti.

Merkezi Londra'da bulunan Suriye İnsan Haklarını Gözleme örgütü başkanı Rami Abdurrahman, gece doğudaki Deir Ezzur kentinde de yoğun ateşin olduğunu söyledi.

Suriye'de tank destekli birliklerin girdiği Hama ve Deir Ezzur kentlerinde ölü sayısının 150'e yükseldiği bildirilmişti.

KATLİAMDA ÖLÜ SAYISI 150 OLDU

Suriye'de tank destekli birliklerin girdiği Hama ve Der Ez Zor kentlerinde ölü sayısının 150'e yükseldiği bildirildi.

El Cezire televizyonunun internet sitesinde yer alan haberde, güvenlik güçlerinin Hama'ya başlattığı saldırılarda ölü sayısının 130'a yükseldiği, yüzlerce yaralı olduğu belirtildi.

Haberde, Der Ez Zor kentinde ordunun saldırısında ise 20 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi.
__________________
jirhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 49
Takımınız: