Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17/06/07, 19:35   #6
suphi
Tuğgeneral
 
suphi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 1.145
Tecrübe Puanı: 39 suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future
Standart

bak bu konuda uzmanımdır.karpuz nasıl secılır.ıyı pıskın karpuzun sapı dık durmaz kıvrık olur yemyesıl dık saplı karpuz cigdir pembe cıkar.uzerındekı serıtler aşırı yesılse karpuz pembedır aşırı sarı ise karpuz güneşde fazla kalmıstır ve içi liflidir.ideali bu ıkısının ortasıdır.karpuza vurdugun zaman gelen ses tok olmalıdır.aynen tokat sesı gıbı.pot pot ses gelıyosa karpuz darbe almıstır onceden ve ıcı oynamıstır bozuk cıkar.bes kılonun altındakı karpuz karpuz tadı vermez 15 kılonun uzerundekı karpuzda lifli çıkar genelde.kabugunda ezıklık basıklık olan karpuz bozuk cıkar tadı bozuk olur.
__________________
Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir
bir gök gürlese bari diyorum, bir sağnak patlasa
bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik, hiç gitmesem
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair

suphi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 242