Seninle yaşadım mutluluğu,sevinci,aşkı;seninle tanıdım hayatı,insanları,sevgiyi ve dünyayı..Hatırlar mısın sana "Seni Seviyorum" derkenki halimi?Hiç kimse o sözü haketmedi ve kimse o sözü duymadı benden...SADECE SEN HAKETTİN VE SADECE SANA SÖYLEDİ BU SÖZÜ bu dil,bu yürek...
Mutluluğu sende yaşadım,hayatım seninle bir güzelleşti,bir anlam buldu..Yaralı yüreğimin dermanı sen oldun..O yürekki neleri kaldırdı,kimlere göğüs gerdi ama bir sana dayanamadı...Bir seni sevdi,sana bağlandı,sana kıyamadı...Senin sesin,gülüşün,bir bakışın o duvarları yıktı..Ne topLar yıkamadı o duvarları bir bilsen ama sen...
Hayatıma sessizce girdin beni benden alıp..Ve girdiğin gibi de çıkıp gittin...Ardına bile bakmadan...Arkanda koca bir harabe bırakıp çekip gittin..Hiç mi yüreğin acımadı giderken,o sözler yalandı değil mi?Hani bensiz olamazdın hani mutlu kalamazdın?Hepsi sadece KOCA BİR YALAN!...
İlk'im sendin..Her şeyin ilkini sende yaşadım.Sevincin,mutluluğun,hüznün ve NEFRETİN!...O koca yürekte kara delikler açtın...Uçsuz bucaksız kara delikler...Biliyordun dayanamayacağımı,biliyordun sonumu ama yine de gittin...Tercih yapmadan gittin,hiçbir şey demeden çekip gittin..
Ben de gidiyorum...Ardımda gözyaşlarımı ve senin uğruna çürüttüğüm gençliğimi bırakıp gidiyorum...
...
Şimdi MutLu musun?...