Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29/07/07, 18:45   #9
LastDesiqner
Super Moderator

LastDesiqner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57 LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute LastDesiqner has a reputation beyond repute
Talking

abuzer : ben geldiiim...forumunuz çok güzel...alla her forumcuya böle bi foruma üye olmayı nasib etsin...

sea star : amin. hg. abuzer.klip bölümünde çok güzel paylaşım yaparım ben.bi ara bakarsın.ha bide son yazanın avatarı oyunu var. o oyunda görsen bi tane LastDesigner var.adam avatarını deişmioo bi türlü..onun avatarı gelince heep pas diorm ben..bıktım artıq yaw.avatar oraya bağlanmış mı? ne?

LastDesigner: yaw sea star bura tanışma bölümü.alt tarafı bi hg din diiceksin.adama hayatını anlattın.hem fazla samimi olma o denizkızının abuzeri.. döver walla...

sea star : tmm. pardon. abuzer hg. ha aklıma gelmişken van şivesi ile bildiin kelime fln varsa...öle bi oyun var. gel orda beraber oynarız. güzeldir bizim sitemiz. walla.. inanmıo msn? aaa çok ayıp...

LastDesigner : allaaım ya..biz ne diorz...sea ne dioo...!!

Satan22: yaw..abuzer seni banlıyacam..yöneticileri birbirine düşürdün...

Abuzer : Ben naaptım yaw...

denizkızı : zavallıcık.. naaptı ki kuzucuum size.. yapmayın etmeyin.hg abuzerciim..tüm arkadaşlar adına senden özür diliorm..satan banlarsa da dert etme sana parolamı veriim benm nickimden girersin

LastDesigner : banlanan üyeye yataklık suçundan dolayı van.gen.tr yönetimine modluktan atılmana dair istek dilekçemi sunucam..

Zerguwan : yapmayın ama.. ii birine benzio...doğuştan paylaşım yeteneği var bu çocukta.ilk yazdığı mesajdan anladım..

Alosar : Abuzer hg. h gidiosun..senle tanışmak güzeldi. Ama ne yazık ki! aramızdan ayrılıyosun.ben abime söliim..belki banı kaldırabiliriz..elimden geleni yapıcam abuzer..sen içini ferah tut...

Muhemar : ban fln yoq..adamı üye olduğuna pişman ettiniz. yaw..abuzer sende hg.aramıza ii paylaşımlar yapman dileği ile..

LastDesigner: Örnek yönetici..işte.. neyse abuzer..aramıza tekrar hg.ii forumlar..

denizkızı : hg abuzerim
Satan22: hg.. tekrar.

Alosar: demiştim ben sana hallederim die.tekrar hg..

sea star : | Mesaj LastDesigner tarafından silinmiştir |Sebep: yine hayatını anlatmış..

Zyrec : Bu konu fazla uzadı.Konuyu kapatıyorum..ha aklıma gelmişken Abuzer oyun bölümüne bi iki paylaşım yaparsan sevinirim. hg ayrıca...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Konu LastDesiqner tarafından (29/07/07 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: siz
LastDesiqner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 488
Takımınız: