Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07/08/07, 00:32   #7
dekorator3501
Korgeneral

dekorator3501 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 37 dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future dekorator3501 has a brilliant future

ismail kardeş azcık sabır ne olur.bizdeki sitelerde görmüşsündür benim yönetici olduğum sitede normal üyade rep puanı 13 bende 10 oda yeni oldu vallahi.Biz sitede repi üyeler heveslensin kuru mesaj ve teşekkür yerine paylaşım yapsın diye veriyoruz.konu rep sayısı olsa sana repler feda olsun anında doldururlar kasanı.ama konu başka.sana rep versek ne olur vermesek ne olur.bu ne sana bişey katar nede eksiltir.rep acemiye teşfikte lazım..Ustaya övgü zaten makamla olur.çok şükür oda sende var haksızmıyım dostlar.mesaj konusuna gelince geçen gün oturdum tüm konularını(yalan olmasın bir kaçı kaldı galiba)okudum ve hepsinme hazırladığım şablonu yapıştırıp teşekkür ettim.Rep vermedim çünkü sana gerçek paylaşımcıya rep hava civa inan.geçen bende yazdım burada kimse rep vermiyo cepler akrep dolu diya.ama yeminnen sadece espriydi.bu forumu ve sizleri çok sevdim inanın bu yüzden kendi iki sitemin dışında inanın sadece buraya takılıyorum.Amaç repmi sizce???asla..Seni denizkızını helini zyreci alosarı hackoogleyi ve daha sayamadıklarımı çok seviyorum.aynen yola devam ismail kardeş asıl rep foruma yansıttığındır bunuda unutma lütfen.