Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11/08/07, 14:04   #1
helin
Mareşal

helin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 52 helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute helin has a reputation beyond repute
Talking maço erkeğin sevgilisiyle kavgası...

- Aloooooooooooooo. Anasını sattııımın kkızı ne lan bi saattir telefonun meşgul.
- Annem aradı Murat kızma yaaa..
- Başlatma şimdi anandan... Senni almaya geliyorum hazır ol.
Buluşurlar...
- Nasılsın sevgilim?
- Sevgilinden başlatma oğlanmıyız bizz.
- Peki erkeğim nasılsın?
- Bozuk biraz. Boşver... Ne lan bu eteğiin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gözükseydi.
- Offf Murat yaa lütfen yine başlama. - Sanamı sorcam azını dağıtırım bak..Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez çizerim bak.
- Buket beni kızdırma önüne bak düzgün yürü ulan..
- Peki Murat sen nasıl istersen.
- Ayyyy Murat şu elbiseye bak ne güzel.<
- Ne lan bu. Bunun kumaşı nerde. Bi donlluk kumaştan elbise yapmış ırz düşmanları. Seninde azını yüzünü dağıtırım bak böle elbiselere bakıpta ay ne güzel deme.
- Peki sevgilim.
- Bak halen sevgilim diyo. Allama sokak ortasında madara ederim seni doooru konuş.
- Tamam Murat.
- Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyyosun seni nereye götüreyim.
- Sahilde yeni bir bar açılmış Murat oraaya gidelimmi.
- Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda otturalım.
- Peki Murat.
- Surat yapma bana işlemez kızım, adam gibi oturcaksan otur kafamın civatalarını attırma Biz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez, hem racona ters bikerem kızım...
helin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 1003
Takımınız: