Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19/08/07, 23:57   #8
muhemar
Site Sahibi

muhemar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 200 muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of muhemar has much to be proud of

Alıntı:
hackoogle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben artık ayrılıyorm.Bu nedenlede sizinle vedalaşmak istedim. Ayrılmamın hiçkimse ile bir ilgisi yok. Kimseye kırgın falan değilim.bazı özel(öss hazırlık) sebepler bunu gerektiriyor.Burada hepinizle çok mutluydum hepinizle çok ii vakit geçiriyodum. en güzel günlerini geçirdim diyebilirim.
Siteden ayrılırken kalbini kırdığım tüm arkadaşlardan özür dilerim.Belki bilerek belki bilmeden.
Beraber olduğumuz tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hepsi haklarını helal etsinler.Beni yorumları ile mesajları ile yalnız bırakmayan herkesi seviyorum.
Ayrıca site yönetimine teşekkür ederim.

Tekrar dönmeyi çok isterim. inşallah olur

Hepiniz hoşçakalın........

aramızdan gidenler oluyor. bu gidişler emin olun benden bir parça alıp götürüyor. ama sevindirici bir tarafda yeni üyelerimiz yeni katılımcılarımız oluyor. sizleri hep bekleyeceğiz. kendinize çok çok iyi bakın dostlarım. unutmayın kapımız ardına kadar sizlere açık...
şimdiye kadarki katkılarından dolayı sana sonsuz teşekkürler.. tekrar görüşmek üzere.
Takımınız: