Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, su kesintileri nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in gündeme getirdiği “okulların bir ay geç açılması” önerisini değerlendireceklerini söyledi. Çelik, Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan henüz bu konuda resmi bir yazı gelmediğini hatırlattı.
Milletvekili kayıt işlemlerini yaptırmak için, AKP Van Milletvekilleriyle birlikte gelen Milli Eğitim Bakanı Çelik, Ankara’da yaşanan su sıkıntısının eğitime nasıl yansıyacağı sorularını yanıtladı.
Çelik, “Yaşanan su sıkıntısı tabi bir afet, olağanüstü bir durum. Eğer okulların geç açılması günlük hayatı kolaylaştıracaksa bunu değerlendiririz” dedi.
Eğitim gibi bir konunun ayak üstü alınacak bir karar olmadığının altını çizen Çelik, “180 iş gününde okulların açık olması eğitim vermesi gerekir. Okulların geç açılması durumunda ise açığı kapatmak için sömestr tatilini kısaltmak gibi durumlar ortaya çıkabilir” diye konuştu.
Allah Sabir Wersİn Yaw Susuz Bİ Hayat DÜŞÜnemİyorum =(
__________________
Seni seviyorum,
ama nasıl?
avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beşyüz
yüzde hudutsuz kere yüz...