bende ki seni anlatmak geldi içimden sabah senle açtım gözlerimi yine içimde ki seni hissetip güne merhaba dedim
sonra senin bi gün yanımda olcağını düşünerek hayal ettim odam da buram buram senin hasretin ama işte bazen kavuşmak için ayrılmak şart
yalnızım ama sensiz değilim biliyorum içim öyle senle dolu ki her cümlem sen her şarkımda sen aşk böyle olsa gerek
seni yaşattım hergün ölüme kafa tutar oldum belkide ölümsüz aşktı bendeki... resimlerine bakıyorum öyle gülümsüyorum ki orda bile beni mutlu ediyorsun öyle aşkla bakıyorum ki alamıyorum senden kendimi. ellerim arar oldu çoğu zaman elini umut oldu yollar bitmez denilen şafakla beraber sayılı az bi gün kaldı kavuşucağız
şimdi daha bi heyecan var bende kavuşucağımız günü bekliyorum o soğuk kış gününün seni bana getiriceğini biliyorum şimdi pek bi sewer oldum kış aylarını
doya doya bakıcaktım çakmak çakmak bakan göslerine belkide orda kaybolucaktım artık ayrılıklar mesafeler konuşulmucaktı sdc gözler konuşucaktı hiç susmucak gibi
belkide yürek bi kez daha çarpıcaktı sonsuzluğa belkide orda gizli kalıcaktı büyük aşk ve ebedi olcaktı yarım kalan hayaller tamamlanacaktı sensiz buram buram olmucaktı buralar hasret rüzgarları artık esmicekti benim dünyamda şarap gibi yıllandıkça daha ayrı bi tadı olcaktı sevdamızın ...kolay değildi gamsız hayattın gamsızları olmak ... sewgide aşta sadakat lazım sen lazım BİZ LAZIM
Seni seviyorum,
ama nasıl?
avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beşyüz
yüzde hudutsuz kere yüz...