Brezilya'da geçtiğimiz yil icerisinde iki çocuk Mentos ile Cola'yi ayni anda tükettigi icin vefat etmis...
Yapilan ilkel ancak etkili deneye ait fotoğraflari bu sayfada incelemenize sunuyor, ve sayfayi ozellikle cocuklariniz yegenleriniz ve cevreniz ile paylasmanizi tavsiye ediyoruz...
Kola'nın zararlarını öğrendikçe daha çok nefret etmeye başladım. Bir kaç gün önce bana gelen slaytı izledikten sonra artık kola içmemeye başladım. İnsan hayatına ne kadar zararlı olduğunu daha iyi anladım. Onuda siteye atacam ve bence herkesin bu zararları bilip bir daha kola içmemesi gerekiyor. Bilgiler için saol.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Arkadaşlar bu fışkırma doğru. Ama ne pepsi ne coca cola için vücudumuza ve midemize zarar vermesi diye bi şiy kesinlikle olamaz. Çünkü fışkırmanın esas sebebi mentosdaki tırtıklı yüzey. Ve colayla mentosu aynı ayna anda alsak bile mentosu ağzımıza alır almaz bu tırtıklı yüzey kayboluyor. Bu yüzdende vücudumuzda kötü bi etki yaratması imkansızıbl. Hem ben 4-5 ay önce ikişsini birarada denedim. Hiçbi şey olmadı. Spasağlam ve hayattayım tabiki