Benim söylemeye gücüm yok…Tükenen sabrımın emrini gönderiyorum sana gözyaşlarımla…
BİTTİ…
Bundan böyle yokum hayatında…
Demişsin Sevdiğim...
Bitmez bizim sevgimiz, bizim birbirimize olan aşkımız bitemez. Nasıl bir ömür boyu mutlu olmaya, çok güzel günler geçirmeye, kurduğumuz o hayelleri gerçekleştirmeye söz verdiysek bitmez. Bir kalem de bu aşk silinemez.
Hatırlarmısın Sevdiğim...
Yanyana olduğumuz da gelecek ile ilgili hayeller kurardık. Bahçeli bir evimiz, içinde sen ben ve bebeğimiz çok mutlu olacağımızı düşünürdük.
Hatırlarmısın Sevdiğim...
O taaa yüreğimi ısıtan ellerin ellerimde dolaşırdık sokaklar da, hayatı hiç aldırmadan tek düşündüğümüz aşkımız sevgimiz.
İlk baş başa kaldığımız günde, o havanın titreten soğuğunda, yüreğimizi içimizi ısıtan aşkımızla parkın bankında oturuyorduk. Elim ayağım titriyordu, ama soğuktan değil aşkın verdiği heyecandan.
Ne güzel günlerdi değil mi ? Sevdiğim…
O günleri o kadar çok özlüyorum ki, o kadar çok geri gelmesini istiyorum ki, anlatamam.
Sevdiğim….
Bizim aşkımız bitemez, bizim hayallerimiz sona eremez.
Sevdiğim…
Senden isteğim, o aşkımızı, sevgimizi, mutluluğumuzu ve hayallerimizi tekrar canlandıralım. Tekrar o güzel günlerimize geri dönelim. Bitmesin Sevdiğim Bitmesin.
Bizim aşkımız örnek olsun. Hep olduğu gibi…
Bekliyorum Sevdiğim….
Senden bir haber bekliyorum. Beni sevdiğini, geride kalan günlerimizi tekrardan canlandıralım, bir ömür boyu mutlu olalım demeni bekliyorum. Geride kalan o üzücü olayların tekrarlanmamasına söz vererek senden bir haber bekliyorum.