Van Belediyesi alyor
Van Belediyesi Fen leri Mdrl ekipleri, trafik aknn youn yaand ve uzun k artlarnn tahrip ettii yollarda asfaltlama almasna balad.
11 Haziran 2009 / 13:39 Vali Mithatbey Mahallesi'nde ara ve yaya trafii youn olan Koibey Caddesi'nin bir ksmnda asfalt dkm ii balad. zellikle ehir iin minibs hatlarnn youn olarak kulland caddede balatlan asfaltlama memnuniyet uyandrd. Havalarn snmasyla birlikte baz yollarda tahribatn trafii aksatmamas iin harekete geen ekipler Van genelinde youn bir faaliyete balad bildirildi. Program dahilinde ekiplerin asfaltlamaya balad cadde ve sokaklarda vatandalarn almalara ilgi gsterdii dikkat ekti.
Baz yollarn kullanlmaz halde olmasndan dolay harekete geen ekipler, yollarda eski asfaltlar skerek tamamen yeniliyor. Sabahn erken saatlerinde balatlan alma ekiplerin youn gayreti sonucu ksa srede bitirilerek yol tekrar normal trafie ak hale getiriyor. Sezon boyunca devam edecek olan asfaltlama almalar ehirde yaanan ara ve yaya trafii gz nnde bulundurularak devam edecei kaydedildi. / HA
Kaynak : yksekovahaber
Bugn lebirim
u an lebilirim
Her An lebilirim