millet, kelimelerin sonundaki -aaa lar -eee ler spikerlerin maç anlatımları sırasındaki seslerinden esinlenilmiştir
+ örtmenieeem! örtmenieeeemm!! ahmet kalemimi aldiiaa.. evet ahmet kalemimi aldiie, vermiyooaar!
inanılır gibi değil ahmet kalemimi aldiiaa vermiyooraararr!
- öff ahmet ver şuna kalemini de sussun
* al be al..ö f
+ eveeeet ahmeet kalemimi verdiiee! harikulade bir olay, sınıflarda gormek istediimiieeez türden
olaylar bunlaaar..
- annea iyi vurur oralardan! vurursa mor olur.
+sus ercan!
- annea vurdu mor oldu. mor anneden geldi, nefis vurdua. vuru$ anneden. anne vurdua... vurursa mor
olur demi$tim, vurdua mor oldua...
-ercan koşar adımlarla bakkala giriyor, ercan bakkaldan içeri girdi, girdi içeri. ercan girdi. iki
çikolata istedi bakkaldan.
+adam gibi sipariş ver lem bebe
-bakkal bebe dedi ercana, ercana bebe dedi. böhüeeeee..
- serkan saklandıııeaaa serkan arabanın arkasına saklandıeaaa mahmut görmedieaaaa
* sekan çık olm gördüm ehehe
- mahmut gördüeaeaaa mahmut gördüeaaaa mükemmel saklandı serkeaan ama mahmut gördüeaaaa
- ercan açtıeaa kitabıeaa açtıeaaa birinci sorueaaa .. yine bir problem var.
*bey bu çocuk okumıcak galiba ?
+okur o okur. heyecanlı işte ne güzel.
- ahmetin üçbinlirası veaaaar evet ahmeeaaat fındık alıyoeaaarrr parasının geeri kalanını
innnnnanılmaaaeaaz bir şekildeeaaa mehmet'e veriyooeoaarr
*bey sana diyorum bey.
+dur be hanım en heyecanlı yeri
- ve ercaeeaaan soruyu çözüyoaareear. ahmetieaaann 1000 lirası kalıyoeaaarrr
- goooooooolll !!
*bey ?
+ee yani aferin oğlum benim
+ali topu at
- ali attı topueaaaaa ali attıeaaeaaa mükemmel attıeaaa
+şşşt ... ayşe topu tut
- ayşe tuttueaaaa ayşeaaaa mükkkemmeaal uzandıeaaaa. iki mükemmeeaaal hareket. önce ali şimdi
ayşeaaaa.
+hey allahım oglum ne yaziyor fiste adam gibi okusana...
**
-öğretmen sinirleniyor sayın seyirciler, not defterini çıkarıyorr... yapma ercan, yapma ercan...
ercan taner bir kızla bulusur
-evet büyük buluşmaaaaa.. isterseniz önce ercan'in kızlarla olan buluşmalarina bir bakalım.. eveeeatt
-ercan bugüne kadar kızlarlaaa tam 6 kez karşılaşmış veeee ercan bu karşılasmalarin hepsindeen başı
önde ayrılmıışş eveeet ercaan bakalım bu kez şeytanın bacaaaaanı kirabilecek miiiie..
-evet bu
aradaaa bu aradaaa... çok ilginç şeyler oluyooaaar, selmaa kaçıyoor.. evet selmaaa kaçıyoor, ercan
kovalıyoooaaar.. haydi ercaan....