.... yoksun....
--- Ka kez gnele ay yer deitirdi gidiinden bu yana saymadm. Ben seni kovalyorum aylardr, gnler gnleri kovalam ok mu? Daha ne yllar kovalanacak kimbilir...
--- Sarfettiin szler geliyor aklma, aklmda szlerin atlkarnca... Sesini duyduumdan bu yana kulaklarm
baka szlere kapal, duyamyorum, sen 'iyi geceler' demediin geceden beri uyuyamyorum. Ben sana dm ol dedim, kabusum oldun, gz kapaklarmn altndan skp atamyorum.
--- Acaba sen de beni dnyor musun? Hi zlyor musun? sorasm var sana bir sr eyi bir karma ksan. Btn sorularmdan tasarruf yapp biriktiriyorum.
--- Tam ak olmak zereyim diyorum, sen geliyorsun yine aklma, btn sonusuzluklarma sebepsin. Ne kadar sulusun bir bilsen, tpk ekip gittiin gibi hayatmdan iimi de terketsen...
--- Bak yine kartrdn bugn beni sabah sabah... Ben imdi bugn nasl bitiririm? Tam da haftasonuna ramak kala yaptn reva m bana? yine bir haftasonu deil miydi brakp gittiin, daha geldiini anlamamtm oysa ki...
--- Btn duygularm sana biilmi kaftan. stnde ne de gzel dururdu, sen ilk provada kamasaydn eer...
--- Yine arklar dinliyorum bak senin iin setiim 'ah yalan dnya' btn gereklerimden te, en gzel
yalanmdn, ne gzel de kandrdn.. Hadi yine kandr beni, her sylediine inanasm var. Senin iin son
derece yklasm var...
* Bir daha hi olmayacaksn gibi geliyor bana.. Bak tam 9 ay 10 gn oldu, iimdeki ak hasret dourdu.
Baba oldun ne mutlu sana ! Hadi gel yreimi yetim brakma...
--- Gelmesen de, bir selam gndersen arada. Avunsam senden den krntlarla... Raz gelsem skk zamanlardaki kocaman sevdana.. Sev beni, sev beni ltfen...
--- En kara byclere drsem yolumu... Okutup, fletsem, stne bir de ark sylesem... Yine de olmaz m yar? bu ark da armaan olsun benden sana, hadi yine iyisin... Sen bana bir nakarat bile brakmadn giderken, bak ben sana arklar armaan ediyorum hala...
--- ..... yoksun.... Ben yine hayalinle perian... Beni de air yaptn ya, helal olsun sana, arabesk oldum yine, btn alaturka makamlarm arka planda...
--- Saat sensizlii ook gee artk... Dnlmez sabahn tan yerindeyim...