Forum.van.gen.tr’ye geceleyin sızan
hırsızlar tarafından bazı özel eşyaların karıştırıldığı ortaya çıktı. olayda 3 msn adresinin çalındığı öğrenildi. olay daha sonra SATAN22 abimiz ve ZYREC’in araya girmesi sonucunda hırsızların bulunarak banlandığı öğrenildi, olayla ilgili basın toplantısı düzenleyen üyeler ilgisizlikten yakındı.
Bu çirkin olay karşısında çok üzüldük ama biz bunu unuttuk şimdi bize verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz birliğimizde hala kuaför, makyaj malzemesi, dedikodu yapmak için malzeme, rep harcamak için mağaza sıkıntısı çekiyoruz..
sözler hemen tutulmalı artık manikür-pedikürsüz mesaj yazmak istemiyoruz diyerek basın toplantısına son verildi...
(sırayla denizkızı-çikolata -sea star basın toplantısında)
LastDesignerforum.van.gen.tr için hazırladı MATRİX BİN EL SATAN22+18
Evet Sevgili Forum.van.gen.tr üyeleri. Bu hafta Forumumuzdaki bi admini teşhir ediyoruz. Forumda SATAN22 olan adminimizin gerçek hayat hikayesi muhabirimiz LastDesigner sizler için araştırdı ;
LastDesigner: sayın SATAN22 gerçek isminiz nedir_?
SATAN22 :Matrix BİN EL SATAN22 !!! kısaca SATAN22 derler.
LastDesigner: Gözlükleriniz çok şık acaba çıkartabilir misiniz gazete için_?
SATAN22:Asla!!! gazete değil kralı gelse çıkartamaz bu gözlükleri !
LastDesigner: Sanırım söylenenler doğru gözünüzdeki X ışını X-Ray gözlüğü demek sizin bununla insanları röntgenlediğiniz söyleniyor ne diyeceksiniz_?
SATAN22 :yuhhhhhhh diyeceğim bunlar sapsata haberler hepsi kocaman bir yalan bu gözlükler beni başka boyutlardaki iletişimimi sağlıyor 1 ve 0 'dan başka bi mok göstermiyor anlayacağın Matrix adama sapıklık yakışmaz iftara bunlar
LastDesigner: peki ama öyle söylüyorsunuz da sizin daha 1 yaşında playboy okurken çekilen resimlerinizi ele geçirdik buna ne diyeceksiniz_?
SATAN22: inkar etmeyeceğim bana mama programını yükleneceği yerde *** programı yüklenmiş bende ole yaşamışım biraz ondan haylazlık yapmışım 5 yaşıma kadar playboy okudum ama bunlar mazide kaldı.
LastDesigner: peki forumumuzla nasıl tanıştınız_?
SATAN22: benimkide pek farklı değil bende Zion'larla savaşmaktan sıkıldım yoksa bunun sonu yoktu zaten i*neleri dövmekten sıkıldım baktım forum.van.gen.tr Admin arıyo hemen cv'mi verip işe başladım şimdi ise buralardayız.. ve bende burda olmaktan mutluyum
LastDesigner: saolun MR SATAN22 gazetemize demeç verdiğiniz için tşk ederiz.
SATAN22: sende saol zionlar yolunu keserse çağrı atarsın, seni sevdim nedense !!
LastDesigner: Allah razı olsun abiciğim.
Evet SATAN22 abimizi tanımış olduk herkese ii günler ben muhabiriniz LastDesigner salıcakla kalın her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.. kestik tamamm....
Seni seviyorum,
ama nasıl?
avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beşyüz
yüzde hudutsuz kere yüz...