ıkı cocuk kaybolmus lar gece garanlıhta karanlık deıl yalnz garanlıh onlerıne ıkı yol cıkmıs ıkı yolun sonunda ıkı ev varmıs aslıkda bu evlerınde arkasında evler varmıs ama gorunmedıgı ıcın bız ıkı ev varmıs dıoz evı bırınde duman tütüomus bırınde ıt ürüomus bırı demısssskı cocugun duman tuten eve dogru gıdelım dıgerı demıs yok oglum orası kuzey kutbu galıba bız yaz ayındayıydık ne dumanı bu ayda o evde soba yanıo deyınce otekı cocuk oglumlu moglumlu gonusma bak karısmam ıt uren yerde ıtler bızı ısırır otekı ne ıtı oglum gopekk onlar ıt deme suna deyınce otekı cocuk bak oglum deme dedım sana vuracam sumsugu gozuyun ustune demıs oyle deyınce otekı cocuk ozamn demıs ıt uren yere gıdelım ıtı alalım getırıp duman tuten eve baglıyalım sonra gerı buraya gelelım hem duman tuten hem ıt uruyen tek eve gıdelım tartısmayalım demıs otekıde he oglum ya super fıkır deyınce otekı cocuk la bakk bana oglum deme dıyıdun sen bana neden dıyon demıs kısa bır el enseden sonra gıdıp kopegı o evden alıp duman tuten eve baglamıslar aynı yere gelıp sonra tekrar hem duman tuten hem ıt uruyen tek eve dokru yurumusler oraya varmslar cocugun bırı kurtulduk oglum kaybolmamısız ben burayı bılıom bız buraya kopek getırdıydıkk bu ev o ev demıs otekıde he la ora burası demıs sonra kapyı calmıslar kımse acmamıs acan olmayınca sobayı kım yaktı ozamn kımse yoksa hayaletlet yakmıstır deyıp korkutan bayılmıslar
ana fıkır;yok ana fıkrı genele dagıtılmıs bır hıkayedır
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair