Bu gün Şöyle bir çıkıp dolaştım bu şehri Sevgimizi paylaştığımız El ele Göz göze Diz dize Yanak yanağa Ve belki de Dudak dudağa geldiğimiz O kuytu köşeleri
Yürüdüm sabahlara dek Hayalini yanımda hissederek Sonra Geçirdiğimiz ateşli çılgın geceleri Düşündüm sensizliğin acı veren yönlerini Ne zormuş hasretine alışamamak Her yerde seni aramak Ve umudun yitirildiği anda Çaresizce ağlamak yol ortasında
Hani yüreğimizi ellerimizde taşırdık biz Yürek işçisiydik yani Bıkmadan usanmadan çalışırdık Ellerimizde büyütmüştük sevdamızı Kini Öfkeyi Nefreti tanımazdık
Kaldırımlara yazmıştık kalleşliği Ayrılığı atmıştık yüreğimizden Salıvermiştik sevdamızı Özgürlük misali gönül bahçesine Çünkü biz gönül elçisiydik Paylaşmıştık yarınları Hayal olan rüyaları Yaşanan ve yaşanacak olan anıları
Şimdi lanetler yağdırıyorum hayata Şu deli yüreğimi kırbaçlayan şarkılara Yaşamın tozpembe olmadığına Yitirdiğim sevdama Kör olası umutlarıma Yarınlara bıraktığım duygularıma
Mazimden ne kalmışsa bu güne Yırtıyorum onları yaşam sayfalarımdan Seni Yokluğunu Anılarımı Yaşamın kavramlarını Özlem dolu yüreğimi Senin umarsız gidişini Siliyorum yüreğimden Siliyorum işte
Bilesin ki Bir kelepçeydi sevdan Kuş misali özgürüm her an