umut sadece ümit etmekmidir?çaresizlik aslında yenilgimidir? ağlamak rahatlamakmıdır?gülmek yaşamakmıdır? sen olmadan hayat olmazmı? bedenim yaşamazmı? yüreğim sensiz nefes alamazmı? ben kendi kendimi mİ kandırıyorum? yoksa sen gercekten nefes almama sebebimmisin??
üşüdüğümde içimi ısıtanımmısın? ben dağlarda, kar sen beni eritenmisin? gecemin gündüzü bugünün'ün yarınımısın? aklımın yoğun olduğu düşünce yoksa tek düşündüğüm kişimisin?sen benim yaşama sevincim misin?
seni düşünüyorum seni istiyorum seni diliyorum seni özlüyorum seninle gezmek yanmak ölmek istiyorum seninle gülmek seninle ağlamak istiyorum yoksa sen yaşamaya sebebim misin?
umudum ümidim hayalim tek düşüncemsin yoksa sen bugünüm yarınım mısın? sen sonsuza kadar benim misin? ömrüm'ün sonuna kadar benimle misin yoksa yaşamaya tek bahanem misin
alıntı
ağlamak rahatlamakmıdır?gülmek yaşamakmıdır? sen olmadan hayat olmazmı? bedenim yaşamazmı? yüreğim sensiz nefes alamazmı? ben kendi kendimi mİ kandırıyorum? yoksa sen gercekten nefes almama sebebimmisin??