Durulmazdı senden sonra bu şehirde...Durulmadıda zaten senden sonra hiçbirşey...
Bir gün ağlarım diye başladığım gözyaşı serüvenim gitgide uzamaya başladı..Yakalayıpta tutamadığım kucağıma sığmayan kocaman aşkımı karşıma alıp dertleştim hep..Hep sen geçtin her cümlenin içinde çünkü bütün derdim sendin...O kadar geçirirken seni içimden geçemedim yinede sevginden.Gölgemin arkasına saklandım görme karanlığımı diye,kapattım kendi odama sustum için için...Kaptırdım kendimi bir anlık hevesle umut rüzgarına tam tekrar benim olacaksın derken,yokluğun tokat gibi vurup yüzüme uyandırdı yine beni hayalimden...Nerede olduğunu ne yaptığını bilmek isterdim,aslında benim yanımdayken benle uğraşıyor ol isterdim...Sarıl isterdim sıcaklığınla...Tutup kollarından çekeceğim seni ama zaman okadar hızlı akıyorki ben karar verene kadar sen hep bir adım daha uzaklaşıyorsun benden...Özlüyorum seni hemde çok..Boşu boşuna geçiriyorum sensizlikte ömrümü...Sana adadığım herşeyimle başbaşa bıraktın beni..
Yoktu ucu bucağı sensizliğin görünmüyordu dibi içine düşmeden...Yanımdayken anlayamadığım herşeyi anlıyorum derin boşluğunda...Sığındığım anılarım alay ediyor acizliğimle ve hiçbir gurururun hayır diyemeceği çabalarımda cevapsız kalıyor karşında...Etrafımı saran bu yanlızlık korkutuyor beni bütün cesaretime inat.İki gözümüde kapayarak bakıyorum herşeye sırf gördüğümle aklıma gelme diye...Duyduğum bir cümle kadar harf bile anlam kazanmıyor durmuş aklımda...Bir hüzün,bir yakarış hepsinden fazlası bir yalvarış içinde geçiyor günler...Hiç hissetmediğin koskocaman bir acıyla dolaşıyorum sokağımda tepemde güneş
aydınlığın sözü bile geçmiyor heryer kapkaranlık...Ben biraz bulutluyum yağmurumdan kalan yükümle dolmayı,tekrar yağmayı bekleyen...
Gözyaşı yorgunuyum ıssızlığında ellerimin bir avuç sevgiyi bekleyen...Terk edilişlerde başrolde oynayan gülmeyi unutan bir kuklayım..Yüzünde her duygu saklayan ama mutluluğu ölümüne gizlemiş arada kalmış bir duvarım..Sabrın kıyısında tükenmiş bir umudun sesiyim hep senin duyabileceğin tek senin uğruna söylenen..Gözyaşı yorgunuyum uğrunda yazılacakları akıtmış gönlüme tekrar yazılmayı bekleyen karalanmış bir kağıdın ruhuyum...
Buruşturduğun yer ellerin olduğu için mutluyum!!!
Alıntıdır
Konu Şehzade tarafından (23/07/07 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir..