Sayın adminim;
Van.gen.tr çok kapsamlı bi site. Fakat üye olduğumdan beri araştırıyorum. Akvaryumculuk,balıkçılık, vb. türde bir bölüm bulamadım. 15 senedir akvaryumculukla uğraşıyorum. Bu konuda gerek yaşayarak gerekse okuyarak bir çok bilgi edindim. Sanıyorum ki sitemizde de akvaryumculukla ilgilenen arkadaşlarım var. Eğer böyle bir bölüm açılırsa mod. olmak,elimden geldiğince kardeşlerime yardımda bulunmak istiyorum..
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Arkadaşım hayvanlar alemidiye bir bölümvar. Orada gerekli paylaşımları yap. Eğer çok olursa ayrı bölümle ayırırız. Orda yapacağım paylaşımlarla mod olabilirsin. Ama önce sende takdir edersinki iş
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Peki arkadaşlar yalnız benim istediğim şuydu sadeceakvaryumlarla ilgili ayrı bi bölüm ve bu konu da sorular gelsin yani sadece paylaşım olayı değildi. Neyse nasıl takdir ederseniz...
ismail_karakas anladım ben ne demek istediğini senin.
ama şöyle bir durum varki bazı şeyler talebe bağlı..
sen hayvanlar alemi bölümünde gereken paylaşımlarını yaparsan eğer yoğun bir ilgi olursa elbet ayrı başlık altında toplanır onlar merak etme..
arkadaşlarımda bunu demek istediler sanırım.
ismail bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama benim acil il dışına çıkmam gerekiyordu. sağolsun yönetici arkadaşlar cevap yazmışlar. daha sonra konuları taşımak çok kolya olacak.. iyi paylaşımlar.