REP kelimesi "Reputation"dan geliyor. Reputation itibar, ün, karizma demek İngilizce'de. Forumlarda itibar puanlarında "rep puanları" deniyor. Üyenin bir nevi yaptıklarının karşılıkları, beğenilmesi, itibarı gibi anlamları oluyor.
Bizim forumumuzda rep puanı tecrübe puanına katkıda bulunuyor. Ne kadar tecrübe puanın olursa o kadar rep verebiliyorsun.
Rep vermeye gelince, diyelim ki bir konuyu veya mesajı beğendin ve o kişiye rep vermek istiyorsun. Beğendiğin mesajın sol altındaki simgeye tıklıyorsun. Rep verme penceresi çıkıyor karşına. Onaylıyorum veya onaylamıyorum diyorsun. (Rep verdiğin gibi alabilirsin de yani eksiltebilirsin de)
Rep vermek için onaylıyorum diyorsun, tecrübe puanının elverdiği şekilde puanı yan taraftan seçiyorsun. Sonra altta bir boşluk var oraya not ve adını yazabilirsin kimin verdiğini görmesi açısından. Ve tamam diyorsun. Böylece rep vermiş oluyorsun...
valla rep falan gördüğümüz yok galiba belli kişilere rep veriliyor biz vanda ikamet etmeyenler repten mahrum kalıyoruz
bizim kafamız kelmi be
ßöyle bi durumun olduğunu zannetmiyorum..iyi paylaşım yapan herkes emeğinin karşılığını alıyor..eğer benim rep puanıma takıldıysan bilmeni isterim ki [[kırılmanı istemem ama]] ben 1 yıllık üyeyim senin üyeliğinin 2.ayı ve açtığın konu sayısı yalnızca 3.. ii paylaşım yaparsan hakkını alacaından eminim...
bu yazdıklarımı siz niye üstünüze aldınızki anlıyamadım ben bunu size söylemedim sözüm ortayaydı
ayrıca eğerki konularım ciddiye alınmıyorsa YÖNETİCİLER BENİ UYARSIN
tekrar söylüyorum sözüm size değildi ama bazı gerçekleride görmezden gelmiyelim tamam benim konu sayım az olabilir ama
biz fıransız kalıyoruz neyse
bunu söylerken kimseyi kırmak amaçlı yqazmadım yanılmıyorsam sitede düşünşeni özgürce yazma özgürlüğü var.
bu konuda kimsenin kırılmasını istemiyorum bu amaçlada yazmadım
Konu mevsim tarafından (19/07/08 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir..