Android telefonlar için içerik yağmuru başladı!Türkiye’nin ilk Android içerik marketini hayata geçiren Samsung Mobile, sınırsız eğlence ve uygulama imkanı sunan Android işletim sistemli Samsung cep telefonlarınıza sizler için bir eğlence portalı hazırladık.
Android işletim sistemli bir Samsung cep telefonunuz ile dünyanın en beğenilen poker oyunlarından, yüzbinlerce kişinin oynadığı Ace Roller Video Poker ve muhteşem eğlence kaynağı Alien Assault oyunu gibi daha bir çok oyuna, en güzel duvar kağıtlarına ve inanılmaz videolara Samsung Mobile Android Market aracılığı ile sahip olabileceksiniz.
Bunun için tek yapmanız gereken cep telefonunuzdan [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresine girerek içerikleri seçmek ve beğendiklerinizi cep telefonunuza indirmek!...
Numaramı taşımıştım, aylık 60 tl'lik faturaya 2 ayda 300 tl ödeyince toptan kapattım
İtiraz etmiştim
Bana itirazınız değerlendirildi, ayrıntılı bilgi için lütfen 500 ü arayın demişlerdi
10. aramamda müş. hiz. düşürdükten sonra yanlış bölüm deyip başka bölüme aktarıyorlar orda da 10 dk. bekledikten sonra hat düşüyor, siiiiillll baştan
bba 3 tane sube var. cumhuriyeti besyoLu kapatmısız nasıL denk geLmemissin ? aveaa yapar.. ama müsteri hzmetleri cok yazmaz arama bası 45 krştr. itirazı aveaya degL yarın git hukumet konagında tüketici hakları birimi var bi dilekçeyLe anlat sorununu ver 15 gun icinde varsa haksız br durum aveanın anasını aglatsınlar.. sen degiL avea sana ulasacaktr emn oL.. tecrübeyLe sabttr..