Arkadaşının bilgisayarını kendi bilgisayarın gibi yönet
Evet arkadaşlar bu forumda çoğu üyeler birbirini tanıyor bu program işinize yarar diye ekledim.
Programın adı TEAMVİAWER... 2 parçadan oluşan proğramın 2. si olan ELECTRONTELECOM u arkadaşınıza winrar olarak gönderiyosunuz çift tıkladığı zaman çıkan sayfadan 1. ID yazan rakamları size e mail veya telefonla la verecek daha sonra sizdeki TEAMVİAWER i açıp kuruyoruz geaçılan sayfadan arkadaşımızın ID numarasını girip aşağıdan CONNECT tuşuna basıp 2 veya 3 saniye sonra küçük bir pencere açılıyor oraya tekrar arkadaşımızın ekranındaki PASPORT no sunu giriyoz ve login diyoz hepsi bu kadar artık arkadaşımızın bilgisayarını kendi bilgisayarımız gibi kullanıp istediğimiz değişiklikleri yapabiliriz proğram yasal olup şifre key istemez uzak yardım gibi kolay gelsin.
benim işime çok yararda sana fazla soru sormuş olmam.bizim bilgisayara nasıl yükleyecem....
satan 22
Link yukarda see star ona tıkladığın zaman bilgisayarına yükleyebilirsin dün linki atmıştım ama sorun vardı şimdi düzeltildi açıklaması da yazıyo zaten... yine takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...