arkadaşlar işte size bogart kullanıcısı olan mustafa arkadaşımızın doğal oratamında çektirdiği bir resmi ama resme bakmadan önce kesinlikle yanınızda kalp hastalarının ve çocukların olmamısa dikkat edin zaten bende resmi sayfaya direk koymadımki karşına bir anda çkkıp ödünüzü koparmasın diye link koydum bu resimde mustafa arkadaşımız nekadar sakin gözüksede gözlerini avından hiç ayırmıyor heran resmi çeken arkadaşa(avına) saldıracakmış gibi duruyor
resime bakmak için aşağıdaki linke tıklayın(resme bakmak son derece tehlikelidir) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
TabuTlara sığmayacak kadar inTihar var , şeyTanın siparişi..
dünyanın ninnisi olmuş sirenler , Ya RAB bizi özler...
şah damarım aTTıkça yaşını silerim çeşmin , solar hayaT resmin..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
abi mustafaya(evcildir) öle kan çıkar falan deme benim mustafam öle durup dururken kimseye saldırıp kan çıkarmaz.sadece açıktığı zaman öle arada bir iki kişi atıştırır okadar buda doğanın kanunu yaşamak için yiceksin(mustafa için geçerlidir)
yokya ben olmam çünkü ben hem bakıcısıyım hemde onun için biraz zayıfım dişinin arasındaki boşluğu doldurmam o genelde kendini birkaç gün duyurabilcek avlar arıyor avının bir damlasınıda ziyan etmiyor çok düşüncelidir benim mustam
vallaha bu gidişle senin mustafan senden ayrılıcak gibi... ki ben durumu ateşlendirmek istemem (mustafa bence bu lafların altında kalma) öle bir niyetimde yok ve olamaz.. ama bence gidişat hiç güzel görünmüyo..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...