iyi ya eğer bu kadar problem sırf benim yüzümden çıktıysa bidaha girmem buraya ...saçma bişi için birbirinizi kırmaya değdi mi..?ikiniz de beni çook kırdınız tabi bu sizi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum....elveda bu forumda bu kadarlık zamanımız varmışşşş....
iyi ya eğer bu kadar problem sırf benim yüzümden çıktıysa bidaha girmem buraya ...saçma bişi için birbirinizi kırmaya değdi mi..?ikiniz de beni çook kırdınız tabi bu sizi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum....elveda bu forumda bu kadarlık zamanımız varmışşşş....
ya şüheda sen de yapma böyle biliyorsun biraz agresifim dün de sinirim bozuktu böyle bi ortam oluştu..kapattık artık bu konuyu zaten hayrullah da umarım aynı fikirdedir..bir hata yaptıysam özür dilemesini de bilirm gururun arkasına gizlenen o acizlerden değilimm..seni kırdığım için özür dilerim ayrıca hayrullah dan da aynı şekilde...oldu mu??
ya sen neden bahsediosun ikinizdende özür dilerim ama böle konuşma sen girmemezlik yaparsan bidaha hiç uğramam bu foruma çünkü girdik çe bu olay gelicek aklıma hadi bunu geç bu olay yüzünden senin girmemezliğin gelicek o yüzden böle bişi yapma ikinizdende gerçekten özür dilerim...
tşk hayrullah ben de aynı şeyleri yazdım ama sen benden daa önce davranıp atmışsın galiba