TÜRKÇE ADI : Ölümcül Deney: İnsanlığın Sonu
YÖNETMEN : Russell Mulcahy
SENARYO : Paul W.S. Anderson
ÜLKE : Fransa / Avusturya / Almanya / İngiltere / ABD
TÜRÜ : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ : David Johnson
MÜZİK : Tyler Bates
YAPIM YILI : 2007
OYNAYANLAR : Milla Jovovich, Oded Fehr, Mike Epps
Çok tutulan video oyunu serisinden uyarlanan 100 milyon Dolarlık liste başı Resident Evil'in 3. ve son bölümü filmin kaldığı yerden devam ediyor.
Artık Nevada çölünde saklanan Alice (Milla Jovovich) her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J.'le (Mike Epps) birlikte yeni hayatta kalanlar Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve Hemşire Betty'iyle işbirliği yapar.
Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır.
Bayılıyorum bu filmin tüm versiyonlarına..Ayrıca oyun versiyonlarından son oyun olan residentevil4 hariç hepsini bitirdim.4 tede oyunu yarılamış durumdayım.tabi ps1 ve ps2 de ben ne yazıkki pc oyun özürlüyüm.
geçen hafta sonu izledim film çok güzel serisini tamamladım sağol sea star.. izlemediysen tavsiye ederim...
ilk serisini askerde açık sinemada izlemiştik. o kırmızı kıyafetiyle baya bi büyülemişti askerleri.. o yüzden hep kırmızılı kadın die hitap ediyoduk.. ama güzel hatun.
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...