HATIRLIYOR MUSUN BANA SÖYLEDİĞİN SÖZLERİ SEN BENİM TOPRAĞIMDIN, CANIMDIN, KANIMDIN DEDİĞİN GÜNLERİ.
AMA ŞİMDİ:
TIRNAĞININ PİSLİĞİ, ELİNİN KİRİ, KALBİNİN EN DERİN NOKTASI, VÜCUDUNUN NEFSİYİM DEĞİL Mİ?
BENİ UNUTANI DA UNUTMAYANI DA ASLA UNUTMAM YETER Kİ SEVDİĞİM OLSUN....
HAYATTA BENİ ANLAYACAK TEK KİŞİNİN SEN OLDUĞUNA İNANMIŞTIM AMA YANILMIŞIM .
YİNE KİMSEYE GÜVENMEYİP EZİP GEÇECEKTİM HAYATI AMA BEN HAYATI EZMEK DEĞİL SENİ KAZANMAK İSTEDİM.
SENİN UMRUNDA DEĞİLİM BİLİYORUM AMA BANA NE YAPSANDA SENİ HEP SEVECEK HER ZORLUĞUNDA YANINDA OLACAK TEK KİŞİ VARSA UNUTMA ODA BENİM....
SENSİZ ASLA
GÖNLÜMÜN ELASI
ELASIZ SEVGİM
Vakitsiz yazan kalemler adına..
Gecenin ertelenmiş sessizliğinde kül tablasına bulaşan bir yüklemdir çaresizlik.. bir hayıflanmaya kurban edilir gurur..
perdesiz elebaşların boğazındadır eller de, sıkmaya derman bulunmaz..
Bir "adam"mışlık kaosunun orta yerinde,
yürek çırpınışına engel bir kasatura ucunda,
demirin soğukluğunda hisseder ölümün nefesini..
Oysa teneşir ne bilsin, yıpranmış bir fotoğrafın hikayesini... -----------------------------------------------------------------------
mattet
---------------------------------------
Ruhum taşa dönüşüp Maskem kirlerden arınmadıkça Yeryüzünü saran büyük yalnızlığım Senin kıyametinle süslenecek Ölüler gölgene can verdi Söyle kimsin sen!!!
Ölümlere salmak kendimi herşeyimle
Çaresizlik gözyaşını doldurmak kadehlere
Ve bırakmak zamanı bir yerde
Ölmek...
Biliyorum yine sensiz kalacağım
Ve
Bir daha sana dönmemek çok acı
Yaralayan gecelerde
Unutmak adını...
En iyisi diyorum,seni tanımasaydım
Böyle olmazdım
Ama...
Yine herşey sana bağlanıyor
Bak,dinle;
"Sen olmasaydın eğer,aşka inanmazdım
Sen olmasaydın,işte o zaman
Yaşayamazdım..."
Ne zaman gözlerim yokluğunu içerse zifiri gecelerde Bir gömüşte mahkumsa en anaç duygularım Karanlıklardan yılgın sabahı bekliyorsam pencerelerde Alev alev yanıyorsa gönül sokaklarım Ama kül ama duman...
Hep hazan biliyorsun tüm baharları O kentten kim geliyorsa ve seni soruyorsam Yalnızlığımı lanetleyip akşamları Kendimi sigaraya,votkaya çaresiz vuruyorsam Tükenmiyorsa zaman...
Senin için yazıyorsam tüm şiirleri Derdimi soranlara susuyorsam Ellerime alıp resmini Bitimsiz pişmanlık duyuyorsam Seviyorum inan...
Bırak o kentin zehir-zıkkım insanlarını Suatlar yasa bilmez deyi ver Çığlıklarıma tutsak etmeden yarınları Bekletme geli ver Artık ben değilim mısralarda haykıran...