* Hep böyle sensiz mi bu şehir?
Hep böyle ayrılık mı kokar?
Hep geceye küskün müdür güneşlerim?
Hep sevdaların sonunda ayrılık mı var?...
ßir karar ver artık! Ya hayatını seç,ya kalbini.. Gecelerim ağlıyor gidişinden beri.. Ayrılık çalıyor saatlerim.. Ve öyle masum masum bakıyor çerçevendeki son resmim…
Rüzgarlar kan çanağına dönmüş, nedir bu ayrılık bu kararsızlık!
Ağaçlar hayata küsmüş, açmıyor çiçekleri, nedir bu kimsesizlik bu yalnızlık!
Güneş yerini bulutlara bırakmış, nedir bu karamsarlık!!
Küçüğüm..
Ufak bir veletim kiminin gözünde.. Kiminin gözünde kocaman bir kız. Kimi bana şaşkınlıkla bakar, kimi tanımaz geçer önümden.. Kimi sevdayla,aşkla yoklar beni, kimi ise umursamaz güler geçer.
Dedim ya, küçüğüm ben.. Ne yapsalar anlamam.Safım ben…
Çayım soğumuş, içmem gerek..
İzin ver gideyim. Al kalbimi de,senin olsun. Ama izin ver bari bedenimi götüreyim..
* o Hep böyle sensiz mi bu şehir?
Hep böyle ayrılık mı kokar?
Hep geceye küskün müdür güneşlerim?
Hep sevdaların sonunda ayrılık mı var?...
Küsmüş şehir geceye..
Oysaki şehrimde, gecem de sendin,gündüzüm de! Gece’mdeki ay’mdın sen.. Gündüz’mdeki güneş.. Oysaki şimdi şehir küsmüş geceye.. Ne yapsa ne etse nafile.
Sigaramdaki külüm düştü düşecek.
Gitmem gerek..
İçtiğim bir damla suyumda sen, kokladığım bir tutam çiçekte sen!
Özledim şimdi zavallı yüreğini.. Hep zavallı gördüğüm için seni, zavallı büyüyorum şimdi!
Üstüm ıslanmış yağan yağmurunda..
Gitmem gerek..
Aşk senden birkaç adım uzak..
ßirkaç beden büyük sana..
Tamamlamak isterdim yerini ama, şimdi gitmem gerek
merhaba firari..mesajına yanıt vermek istedim ama posta girişin dolu diye gönderilemedi..... öncelikle beni sorduğun için teşekkür ederim iyiim çok şükür..kişiselim yok,açmadım daha..ya sen nasılsın?umarım iyisindir
Ben her gunden kacarken, her gece sana yakalandım..
Bir ” elveda ” denmeliymiş
Sızısı bile sızlatan bir sevdaya “merhaba” demek icin.
Her ayrilik bir kavuşmakmiş.
Gidişler, donuş..
Cunku şairinde dedigi gibi..
” Ayrılıklarda sevdaya dahilmiş “
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "Ayrılık kalbine inmiş olmalı
Gece uykularından sıçramalısın
Gözlerin herkese beni sormalı
Bu defa kendini suçlamalısın..."
bak ,gidiyorum işte...bak,bitiyoruz..sen beni bırakıp gidemezsin demiştin..beni onca yıpratırken bu aşkın son nefesini vereceğini hiç tahmin etmedin...ben incinmezdim,kırılmazdım,yorulmazdım senin gözünde..bu yüzden bana yüklenmeliydi aşkın tüm suçu ve faili ben olmalıydım bütün aşk süsü verilmiş cinayetlerin..ama takatim tükendi bu kadar masumken bu kadar fail olmaktan..gidiyorum ben...
..."Hani başkasıyla avunacaktın
Beni üç beş günde unutacaktın
Sen benim yanımda yazdın sıcaktın
Kıştasın hasrete sarılmalısın..."
duydum..ayrılık usul usul canını yakmış...istanbul yeşili gözlerin kanlı yaşlara bulanmış..suçunu haykırmışsın haliçe karşı..
çabuk geçer sandığın o gecmek bilmez zaman canını yakıyor olmalı simdi.titriyor olmalısın..ayazda kalmışsın,anılarımızı yorgan yapmışsın..olsun,alışırsın.sana koskoca bir hasret armağan ettim,ürperdikçe onun kollarına koşarsın...
..."Kaçma acısınlar bu son haline
Cesaretin yok dönüp gelmeye
Bundan sonra çekilip bir köşeye
Sessiz ağlamak yok hıçkırmalısın...!"
duydum..saklıyormuşsun gözlerini insanlardan..korkak bir çocuk olmus dünyayla saklambaç oynuyormuşsun.kaçınca o zavallı halini görmezler sanıyormuşsun; yanılıyorsun..o dağlar kadar güvendiğin cesaretini denize düşürmüş,gözlerini kuytularda nem sefalarına salıyormuşsun.olsun..! daha da cok yanmalı,daha da cok kahrolmalısın!sessiz ağlamak yok,hıçkırmalısın..!
Bütün ışıkları sönmüş sevda şehrinin
Bir başka karanlık çökmüş
Caddelerinde bir çığlık kopuyor feryad var
İmdat imdat diye haykıran bir ses
Ölümle burun buruna gelmiş bir adam
Birazdan kıyameti kopacak olan bir adam
O adam ki; bir deli sevda yaşamış
Yüreğine bir hançer saplanmış bir adam
Bir alaca karanlık bürümüş etrafı
Ve bir sis çökmüş gözlerimin önüne
Anamın son sözünü hatırlıyorum
Sevdamın son anını hatırlıyorum
Ve dünyamın sedece son günün hatırlıyorum
Gerisi boz bulanık gerisi yıkık dökük
Bir aşk şiiri değil bu bir sevda türküsü değil
Bu sondur son yazışımdır bu bir hazin vedadır
Yolumun bittiği yerde son haykırışımdır
Biliyorum ben artık olmayacağım
Gün açmayacak benim için
Yazıklar olsun bana eyvahlar olsun
Bu benim son şiirimdir son ahlar olsun bana
Ben sözümü tuttum
Ölene dek sevdim ben sözümü tutum
Elini tutamadım ama sözümü tuttum
Ve unuttum kendimi sende unuttum.
Sensiz mavisi bıçaklanmış akşam üstüyüm, Ateşten bir denizim, kıyılarım yok Sensiz kar altında dağlarım anlıyormusun Kadınım, baharım, a canım a canım"
Sen yağmur ol ben toprak Sen rüzgar ol ben yaprak Sen derya ol ben ırmak Tuzuna sarılayım
Sen munzur ben murat Sen şirin ol ben ferhat Sen cudi ol ben serhat Sızına sarılayım
Sen dicle ol ben fırat, sızına sarılayım Sen dicle ol ben fırat, acına sarılayım
Konu tod____ tarafından (25/07/08 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir..