beğenmek ne demek çok sağol daha önce okudum desem yalan olur şiirlerle pek aram yok ama gerçekten beğendim bunu çok teşekkürler.
bu arada hoş geldin kişiselime...sıra tanışmaya geldi senle bir süredir denk geliyoruz ama pek sohbet edemedik
Hoşbuldum.Evet seninde dediğin gibi denk gelmemize rağmen tanışmak kısmet olamdı şimidye kadar. Aslında bayadır tanışmak istiyordum ama kimi sebeblerden dolayı çekindim açıkçası.Şiiri de beğenmene sevindim. Yorumlarından anladığım kadarıyla arkadaşlıklara önem veren birisisin. O yüzden önem verdiğin birşeyle ilgili olması için özel seçtim.
iyi tanımışsın bende senin paylaşımlarını takip ediyordum hasip şimdiymiş dediğin gibi bu arada senden kendine sayfa açarsan kişiselde hem paylaşımlarını bizimle paylaşırsın hemde seni daha iyi tanırız
Kişisel için erken olduğunu düşünüyorum. ßiraz daha zaman geçsin kısmet olursa o zaman açarım. Üyeliğimin ilk yılı dolduğunda açarım belki
Teklifin için teşekkür ederim yinede.
Neyse ben çıkıyorum Derin müsadenle. Seninle tanıştığıma çok memnum oldum.Bu akşam bana forumda eşlik ettiğin içinde ayrıca teşekkür ederim .
Tekrar görüşmek dileğiyle...
Hayırlı akşamlar.
Belki bende hata yaptım
Seni sevdim tek biran pişman olmadan
Çok düşündüm çok yalvardım
Tanrım alma canımı
Teniyle bir gün buluşmadan
Belki şimdi belki asla
Ya ölüm ya aşk istedim dudağından
Uyuyorsam bırak lütfen
Sen kal aşk ben giderim
Buralardan sabah olmadan...
Burda da bir şiir paylaşayim dedim umarım beğenirsin...
Yağmur Gemileri
o gemiler ki yağmur taşır
gece sabaha karşı birden
korkularımıza bulaşır
gök gürültüsüyle derinden
o gemiler ki yağmur taşır
gözümüz kamaşır şimşeğinden
o gemiler ki başkalaşır
çelişkinin diyalektiğinden
gücü çok sonra anlaşılır
insana eklediğinden
o gemiler ki başkalaşır