Kızlar hakimiyetinin hep ellinde olmasını ister, bazen kendi ellerinde sanarlar fakat ne olursa olsun hiç bir zaman istedikleri hakimiyettin ellerinde olmadğını er geç anlarlar. Kızlar biraz temiz kalpli ve çabuk inan insanlar oldukları için sen ne verirsen onu isterler...:P
gardas senın taktıgın sonuna kadar yanlıs olmaz bole yapma yapacagın tek sey hep azarlayacan bagıracan adam yerıne koymayacan deme ıse yarmaz bunlar bunları hepsnı denedım uyguladım sonucmu tabıkı ıse yarıor burada bı duayen konusuor sakın yaban atma
gardas senın taktıgın sonuna kadar yanlıs olmaz bole yapma yapacagın tek sey hep azarlayacan bagıracan adam yerıne koymayacan deme ıse yarmaz bunlar bunları hepsnı denedım uyguladım sonucmu tabıkı ıse yarıor burada bı duayen konusuor sakın yaban atma
Sanırım arkadaşımız "kızlar ne ister" diye bir soru sormuş, ringdeki rakip diye değil...
Oysa alıntı mesajda görüyorumki kızlara düşman gibi yaklaşanlar var... Hiç bir kız ikinci plana itilmeyi haketmiyor...
Bu tür muameleden hoşlanan bir kızla ben hiç karşılaşmadım...
Kızlar erkeklerle aynı beyne, bedene ve duygulara sahiptir. Dolayısıyla bence cevap şöyledir: Erkeğin bir kızdan beklentisi neyse, karşısındaki kızın da beklentisi odur.Aşksa aşk, sevgiyse sevgi, aldatmaksa terk etmek ...