arkadaşlar sizlerin yazdıklarınızla kola içmeyi bıraktım.çünkü kolanın birçok zararı vardı.et yemek bizim için zararlı mı bilmiyorum ama kimin için zararlı olduğunu artık biliyorum.
bu hayvanlar bu kadar zulümü niye görüyorlar?ahmet bey, mehmet bey keyifle yemek yesin diye mi?daracık yerde (hatta ayakta tutularak) güneş yüzü görmedikleri yetmiyormuş gibi, nasıl muamele gördükleri de ortada.
fazla söze gerek yok aslında.anlamak istemeyene hçbir şey anlatamayacağımı elbette biliyorum.
artık elimden geldiğince et yememeye ve köy yumurtası kullanmaya karar verdim.zor olacağının da kesinlikle farkındayım.seçimi size bırakıyorum
bu bir korku videosu değil.korkulacak şeyde bu hayvanlar değil, bu zulümü yapan insanlardır.hayvanlar alemi bölümünde illa ki şirin, gülümseyen hayvanlar mı olacak?
Eklediğin görüntüler şiddet içeriyor, seni etkilemez ama başkalarını mutlaka etkiler bu görüntüler, seni korkutmayabilir ama herkes sen değilsin, millet buraya hayvanları görmek için giriyor, onların nasıl kesilip parçalandığını gösteren mide bulandırıcı görüntüleri izlemek için değil...
ben burayı uygun buldum.senin şikayetin bilmeden girenlerse onuda düzeltiriz.başlığı değiştiririm, görmek istemeyen açmaz konuyu.başlığı okumadan girende yoktur herhalde.bu yeterli olur mu?
Başlığı değiştiriyorum. Konuyu fazla uzatmayalım arkadaşlar. Başlığı görüp kabul eden varsa bakar.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...