temiz gidemedin..gitmenin hakkını veremedin yani..!!yıktın giderken ,yerle bir ettin içimde ne varsa..
hoyratlığın başıma bela,sevdan daha da zor..hele seni inadına sevmek var ya..insanı yarı yolda kor..
hadi git şimdi..rüzgarlarını da al ve git..beklemiyorum artık..onu orda bıraktım diye düşünme..yokum orda..yarı yolda kalmak zor geldi,başa döndüm..
hani sensizliğim vardı ya en başında..hani sen yokken de yaşıyordum ya..ordayım..yaşıyorum..ve inanmıyorum artık..bilirsin neye inanmadığımı..sorma,anlatamam bunu hoyratlığına..
beklemiyorum artık seni..savurganlıkların öyle söyledi..bekleme dedi gözlerine inat..bekleme o senin bildiğini sandığın gibi olmadı hiç dedi..beklemiyorum..
sadece tek bir yaram var..tek bir kanayan damar bıraktın ben de..
dimdik duracaktın ya yanımda..hep orda olacaktın,yıkılmayacaktın ya..ben sende ne rüzgarlar taşıdım..ne depremler gördüm..en küçük yanlarımı bile eksiltmedim..sense ilk sarsıntıda yerle birdin..
bu değildi benim bildiğim,bana öğtettiğin ...
şimdi camlarımı kapatıyorum..enkazımı kaldırıyorum yüreğimin altından..fırtına çıkmasın,depremler olmasın diye..dedim ya,beklemiyorum...