Hasta: Ohh be.. Dunya varmıs...Tmm mıdır doktor bey?? Dr: Sen yat bn geliom Hasta:Efem!!?!!?! Dr: Diyom ki sen yat ben igneyi alıp geliom Hasta: Neden???!!!!? Dr: Olum karnını dikcez ya!!! Hasta: Ohhhh.. Tmm yatıyım o zmn... Dr: Ya ben geciremedim ipligi, hemsireler yaptı sagolsunlar.. Hasta: Tmm artık baslayalım isterseniz... Dr: Evet evet, baslıyoruz.. Simdi nasıl dikiim?? Hasta: Nasıl nasıl dikiim??? Dr: Ohoo tıp ilerledi... Balık sırtı mı olsun,2 ters 1 düz mü olsun..Veya sen
istediin bi model varsa örneği ver, ben bakarak dikerim.. Hasta: Simdi sizin "TIP İLERLEDİ"den kastınız bu mu.. Dr: Yok baska seyler de var.. Mesela...Hastanın karnında makas unutuldu mu, hemen anlıoruz.. Hasta: Nasıl anlıosunuz peki.. Dr: Cesitli yontemler var tabii..
1- Makas sayısı eksik cıkıo..
2- Hasta yaklasık 2 kilo alıo..
iste bu iki yontemle tmmdır.. Anlasılıo hemen Hasta: Makas sayısını anladık da, bu 2 kilo alma meselesini çözemedim Dr: E ameliyat makası bu boru diil heralde.. Hasta: E peki bunu hastaya nasıl acıklıosunuz Dr: Diyoz ki bizim siz de bi emanet varmıs... Hasta: Hadi ya!!!??! Dr: Ya sacmalama..Bak sole diyoz.. "efendim ameliyat sırasında sizin vucudunuzda bulunan glikoproteinler, bizim serumla size verdiimiz glikolipitlerle bilesik yapıp agır yag dediimiz bir yag türünü olusturdu..Bundan kacıs yok..Artık bole yasıyacaksınız" diyoruz. Hasta: Bunu yiyolar mı peki.. Dr: ya tabi anlamadıkları icin soruo bazıları..O zaman da diyoz ki
"Sizin proteinlerle bizim lipitleri birlestirdik, bundan boyle sizde yasayacaklar. Allah mesut etsin diyoz" E bu kadar laubalilikten sora hasta daha soru sormou tabii.. Hasta:Nese aman diim, Bende makas unutma Dr: yok senle kanka olduk da. Sen nasıl istion onu sole Hasta: Ne gider bana... Dr: Sana balık sırtı yapalım bak..İİ olur.. Hasta: Tmmdır basla..
2 saat sonra....
Dr: Hadi gecmis olsun.. Hasta: Bitti mi..Hic acımadı ama Dr: E acımıcak tabi, o kadar narkoz yedin.. Hasta: Lem ben de diom neden uyudum..Bak bisi yapmadın diim uyurken?? Dr: La olm manyak mısın?? Tobe tobe...Hadi uzah daa isim var.. Hasta:Hadi o zaman görusmek üzere. Dr: Vezne cıkısta sagda...Benim payıda görürsün artık Hasta:......!!!?!
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...