vay geliyorsun gelirken ses bırakayım öyle gideyim diyorsun hayine döktürmüş..ilk şiiri benm için paylaşmıştın bi ara zatenher okuduğumda sen geliyorsun aklıma.. neyse idare edecez biraz ne yapalım, çabuk bağlat emi?
Vay..! Yeni nick, yeni imaj ha... Güzel olmuş valla Yoldaş...
Şiiri tekrar beğenerek okuduğuna inan çok sevindim. Ben de çok seviyorum bu şiiri.
Eee.. Nasılsın bakalım? Okul nasıl gidiyor? Geçmiş bayramını kutlarım bu arada. ( Ve tüm diğer arkadaşların da...) ( biraz geç oldu ama anca nete girme fırsatı bulabildim.) Bu arada, bir türlü karşılaşamadık gitti seninle.
öyle yıkma kendini öyle mahsun, öyle garip... nerede olursan ol içerde, dışarda, derste, sırada, yürü üstüne üstüne tükür yüzüne celladın fırsatçının, fesatçının, hayının... dayan kitap ile dayan iş ile tırnak ile, diş ile umut ile, sevda ile, düş ile dayan rüsva etme beni!
slm arkadaş karşılaşmak nasip olmadı ya artık biaraya gelelim alooooooooooo nerdesiniz arkolog meleğim hadi bi ana önce glin sizleri özledim bayram tatilinde nete giremedim ama sizler sitedeymişiniz neyse inşallah karşılaşırız artık
görüşmek üzre kendiniz iyi bakn
yine benle sen arada bir görünüyoruz, birbirimizden haber alabiliyoruz..bnm bitanecik yoldaşım hiç yok neredesin arkeolog???????? ikinizin de sohbetini öylesine özledim ki...ikinizin fikirlerine de öyle ihtiyacım var ki..!
Geceye hapsolmuş düşlerin ötesinde, Topraktan koridorların kuytu sadeliğinde, Körpecik aşıkların o en ufak öpüşlerinde Ve heybetli bir gladyatörün kılıç gösterisinde Seni aradım...
Yedi deve yükünde, Karun'un hazinelerinde, Kaf dağının ötesinde, Deccal'ın zikrinde, Üçyüz yıl sonra uyananlarla, o mağaranın içinde Ve Kızıldeniz bölündüğünde, Firavun gömüldüğünde Seni aradım...
Ustaca kurgulanmış Shakespeare piyeslerinde, Hınca hınç dolu stadyumların tüm girişlerinde Hitler'in toplama kamplarının her birinde Ve Selahaddin Eyyubi'nin tüm seferlerinde Seni aradım...
Çocukların kanıyla sulanmış Filistin harabelerinde Hasan'a, Hüseyin'e suyun verilmediği çöllerde, 1471'de Coloumb'un eşliğinde, Cennetin keşfinde Ve Mu'nun kırk günde sulara gömülüşünde Seni aradım...
Binbir gece masallarında Şehrazat rolünde, Saddam'ın Halepçe'de biçtiği otuz binin içinde Nazım'ın vatan hainliği tescillendiğinde Ve Deniz, Hüseyin, Yusuf kurban edildiğinde Seni aradım...
Seni aradım, binlerce yıl milyonların içinde Dünya'da var olan büyük kütlelerin zerrelerinde Belki bulurum diye, bazen yunusların içinde Ve güllük gülistanlık ülkemin tam dolu eğlence yerlerinde Seni aradım...
Geçmişte yoktun, geleceği ise göremiyorum, Yakup'un Yusuf'a yandığı kadar yanıyorum Ahmaklardan kaçan Musa misali hızla koşuyorum Ölmeden bulurum diye her yere/her şeye bakıyorum
Ve ben hala hergün seni arıyorum...
Mehmet Yücedağ
Konu S!yaH MeLeK tarafından (17/10/08 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir..