valla...ara ara telefonlar cekmıyor...genel olarak elektrıklerı kesılıyor duzenlı olarak...ama genel olarak rahatlarmış...umarım kış da öle gecer dıycem ama çok soğuk olduğunu bılıyorum bakalım artık...allah yardımcıları olsun
orasının adı nam-ı değer Kızılca karakoludur, eski Kızılca karakolunda yaşana hain saldırıdan dolayı verilen onlarva şehitin hatırasına bölgeye ait yeni karakolu adına Kızılca denmemiş ve Onder Sert olarak anılmıştır.
Karakolun inşaatı sırasına bifiil orda bulunmuş ver korumakla görevlendirilmiştik.
Karakol yaklaşık 3300 metre rakıma sahip , bir tarafı İrana bakan diğer tarafın Türkiyeye ait bir tepeye yapıldı. Kış aylarının %60 ı nda yolları kardan dolayı kapalı , ama orda askerlik yapan haram yüzü görmemiş onlarca vatan evladı var
kardeş bende 83/2 lerin covuşuydum vallla seni bilmem orayı sana anlatmama gerek yok askerliği orta yaptıysan izmarit de içmişsindir ranzaların altından toplauı ama senle tanışmak isterim kardeş ama benim bu kanala aklım ermez sana msn vereyim ekle konuşalım
Konu {ZeRGuWaN} tarafından (30/04/09 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir..
Sebep: mail adresi vermek yasak..
bundan tam 1 ay once ordan ayrıldım serhan astgmnıde ıskenderıde ıyı tanıyorum ondersert karakolundada gorev yapmak gercekten her turk gencıne nasıp olmaz neysekı ıskenderın azkaldımutlaka slmlarımı ıletın....DEPOCU TURGAY