ewt seni kastediyorum o eroinci dediğin adamın hayatından bi parça sadece bu
ayrıca bi insan bazı şeyleri oku tavsiyesinde bulunabilmem için benden büyük olmasına gerek yok ...inan kendi kültürümü senden çok biliyorumdur....gerektiğinde kültürümü yansıtacak hareketlerde bulunduğum çok olmuştur...
İnanın üzülerek okuyorum bu satırlarınızı. İlk olarak ben kimseye DİNSİZ demedim. Yazdıklarımı birkaç kez daha oku. İçki içmek ve eroin kullanmakla dinin hiç alakası yok. O Yaradanla kul arasındadır. Kimseye söz düşmez. İkinci olarak ben sana benim için okuma tavsiyesinde bulunamazsın derken yaşı kastetmiyorum. Benim kim olduğumu bilseydin inan ne demek istediğimi anlardın."inan kendi kültürümü senden çok biliyorumdur....gerektiğinde kültürümü yansıtacak hareketlerde bulunduğum çok olmuştur..." Bunu söylerken bile nasıl bir gaflet içinde olduğunun farkında değilsin. Ne demek gerektiğinde yansıtacak hareketlerde bulunmak. Bana mantıklı bir açıklamasını yapabilirmisin? Sen annene gerektiğinde mi ANNE diyorsun. Sen gerektiğinde mi Türkü Şarkı söylüyorsun sen gerektiğinde mi aşık oluyorsun. Nasıl bir düşüncedir bu anlamıyorum. Yazıktır arkadaşlar...
Konu Prometheus tarafından (09/06/08 Saat 09:42 ) değiştirilmiştir..
İnanın üzülerek okuyorum bu satırlarınızı. İlk olarak ben kimseye DİNSİZ demedim. Yazdıklarımı birkaç kez daha oku. İçki içmek ve eroin kullanmakla dinin hiç alakası yok. O Yaradanla kul arasındadır. Kimseye söz düşmez. İkinci olarak ben sana benim için okuma tavsiyesinde bulunamazsın derken yaşı kastetmiyorum. Benim kim olduğumu bilseydin inan ne demek istediğimi anlardın."inan kendi kültürümü senden çok biliyorumdur....gerektiğinde kültürümü yansıtacak hareketlerde bulunduğum çok olmuştur..." Bunu söylerken bile nasıl bir gaflet içinde olduğunun farkında değilsin. Ne demek gerektiğinde yansıtacak hareketlerde bulunmak. Bana mantıklı bir açıklamasını yapabilirmisin? Sen annene gerektiğinde mi ANNE diyorsun. Sen gerektiğinde mi Türkü Şarkı söylüyorsun sen gerektiğinde mi aşık oluyorsun. Nasıl bir düşüncedir bu anlamıyorum. Yazıktır arkadaşlar...
onları eroinci diye suçlamaya hakkın yok özellikle sagopA için eroinci dediğin adamda zaten din diye bişi kalmamıştır....bunu nasıl dinle bağdaştırmıyorsun anlayamıyorm...
ayrıca eğer gerçekten kendini benden daha kültürlü olarak görüyorsan millete laf atmadan önce onlar hakkında iyi bilgiler edinsedin iyi olurdu ...
senin için kültür sadece türkü şarkı söylemekse bişi diyemem bnm için kültür dinldiğim müzik türüyle ölçülemez kendi örf ve adetlarimizi iyi biliriz buna anneye yeri gelince mi anne diyosun sorusu biras saçma kaçıyo...
aşk konusunu da hiç açma isterseen
Alıntı:
_kolera_´isimli üyeden Alıntı
onları eroinci diye suçlamaya hakkın yok özellikle sagopA için eroinci dediğin adamda zaten din diye bişi kalmamıştır....bunu nasıl dinle bağdaştırmıyorsun anlayamıyorm...
ayrıca eğer gerçekten kendini benden daha kültürlü olarak görüyorsan millete laf atmadan önce onlar hakkında iyi bilgiler edinsedin iyi olurdu ...
senin için kültür sadece türkü şarkı söylemekse bişi diyemem bnm için kültür dinldiğim müzik türüyle ölçülemez kendi örf ve adetlarimizi iyi biliriz buna anneye yeri gelince mi anne diyosun sorusu biras saçma kaçıyo...
aşk konusunu da hiç açma isterseen
Karşılaştır bakalım, mantıklı bir cevap mı?
Sanırım boşuna zaman harcıyorum...
Gayet Mantikli Bİ Cewap Wakİt Kaybedİyorsan Sana Bu İŞe BulaŞ Dİye Bİrİ Zorlamadi Kendİn Ettİn...
Senİn Bazi Fİkİrlerİnİ DeĞİŞtİremem Ama Sende Bİze BulaŞma
İlk olarak ben seni muhatab alarak o konuya yorum yapmadım. Yani "sana bulaşmak" gibi bir derdim yok. Forum anlayışı gereği açılmış bir konuya yorum yaptım. İkincisi senin fikirlerini değiştirmek gibi bir derdim yok senin de olmasın bence. Benim amacım sadece farklı bir bakış açısı görmen. Üçüncüsü daha "kültür" kavramını tam olarak öğrenmiş değilsin. Kültür dediğin "yerel yemekler ve kıyafetler" değildir. Kültür herşeydir. Sana ait olandır. Su içişin, aşık oluşun, ağlayışın, gülüşün, annen, baban herşeyindir. Daha sorgulamaya başlamamışsınız kavramları o yüzden bağlantı kuramıyorsunuz söylediklerim arasında. Sagopanın şarkılarını Metalikanın son albümünü iyi biliyorsunuz ama bir İsmail Beşikçiyi bir Sezai Karakoçu bir Nesimiyi tanımıyorsunuz.
Ya Bak KÜltÜrÜ Sen KisitlamiŞsin Öncekİ KonuŞmalarinda 'tÜrkÜ' Kelİmesİyle Asil Ben Sana Dedİm Kİ KÜltÜr TÜrkÜ Ve Şarki SÖylemekle Olmuyo Dİye Senİnle Ayni Fİkİrdeyİm KÜltÜr Konusunda Ama Sende Çok AĞir KonuŞuyosun Yorum Yaparken Buna Dİkkat Etmen Gerekİrdİ Bence Senİnle TartiŞmak İstemİyodum Fakat Konuyu Uzatan Sensİn......