....................sevgili arkadslar 10.09.2008 de vandan ayrilcm hepinizi cok ozlicem bundan sonra nete girermiyim oda var ama vani birakmak cok agir gelcek bana arada firsat bulursam buraya ugrarim hepiniz hakkinizi helal edin.......
....................sevgili arkadslar 10.09.2008 de vandan ayrilcm hepinizi cok ozlicem bundan sonra nete girermiyim oda var ama vani birakmak cok agir gelcek bana arada firsat bulursam buraya ugrarim hepiniz hakkinizi helal edin.......
Van'dan ayrılmana inan çok üzüldüm. Yeni hayatında sağlık ve başarı dilerim. Bi hakkım yok ama yine de helal olsun.
vandan ayrılıyormuşsun yolun açık olsun umarı8m burdakiler gibi dostların olur gördüğüm kadar burda çok sevenin var foruma yine girersin bura buluşma noktanız olur
bak benı unutursanız varya off be sızın yuzunuzden agglıyorum be....
Allahım sevdıklerım ya benı bırakır yada ben onları artk hasretı kaldırcak gucum yokk....