Yemek Tarifleri Yemek Tarifleri, Türk ve Dünya Mutfakları...
20/09/08, 17:03
#11
Guest
ÇIN TATLISI
MALZEMELER
1 bardak un
1 bardak nişasta
1 kaşık pakmaya
2 adet muz
1 bardak su
HAZIRLANIŞI
Un nişasta ve pakmayayı bir kabın içinde su ile karıştırın. Muzları parmak kalınlığında kesin.
Kestiğiniz muzları bulamaca batırın. Kızgın yağda 30sn kadar kızartın.Üstüne bal dökün.
İsteğe göre üzerine fıstık veya ceviz serpin.
Konu Sayısı: 4049
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Konu Araçları
Stil
Ağaç şeklinde
Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.
HTML-KodlarıKapalı
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:23 .
Sitemap
6 ,
5 ,
3 ,
7 ,
8 ,
9 ,
10 ,
11 ,
12 ,
13 ,
14 ,
15 ,
113 ,
16 ,
17 ,
18 ,
19 ,
81 ,
20 ,
27 ,
22 ,
23 ,
24 ,
25 ,
26 ,
48 ,
28 ,
29 ,
30 ,
31 ,
32 ,
33 ,
34 ,
35 ,
36 ,
37 ,
38 ,
39 ,
43 ,
136 ,
40 ,
58 ,
45 ,
42 ,
44 ,
46 ,
47 ,
53 ,
54 ,
55 ,
56 ,
57 ,
59 ,
60 ,
70 ,
61 ,
62 ,
63 ,
64 ,
65 ,
66 ,
68 ,
69 ,
71 ,
72 ,
74 ,
75 ,
76 ,
77 ,
78 ,
79 ,
80 ,
82 ,
83 ,
96 ,
84 ,
85 ,
86 ,
87 ,
88 ,
89 ,
90 ,
91 ,
92 ,
93 ,
94 ,
95 ,
98 ,
97 ,
100 ,
101 ,
102 ,
103 ,
106 ,
104 ,
105 ,
112 ,
109 ,
108 ,
107 ,
110 ,
111 ,
114 ,
115 ,
118 ,
116 ,
117 ,
119 ,
148 ,
154 ,
124 ,
165 ,
122 ,
120 ,
123 ,
121 ,
150 ,
153 ,
125 ,
128 ,
129 ,
131 ,
132 ,
133 ,
134 ,
135 ,
137 ,
138 ,
139 ,
140 ,
141 ,
142 ,
143 ,
144 ,
145 ,
146 ,
147 ,
151 ,
149 ,
202 ,
175 ,
164 ,
152 ,
167 ,
155 ,
156 ,
157 ,
158 ,
159 ,
160 ,
161 ,
162 ,
163 ,
195 ,
169 ,
166 ,
168 ,
170 ,
171 ,
172 ,
199 ,
174 ,
173 ,
196 ,
200 ,
176 ,
177 ,
180 ,
178 ,
179 ,
182 ,
189 ,
187 ,
184 ,
186 ,
191 ,
192 ,
193 ,
194 ,
197 ,
198 ,
201 ,
203 ,
229 ,
204 ,
205 ,
206 ,
207 ,
208 ,
209 ,
210 ,
211 ,
212 ,
213 ,
214 ,
215 ,
216 ,
217 ,
218 ,
219 ,
220 ,
221 ,
222 ,
223 ,
224 ,
236 ,
231 ,
232 ,
233 ,
234 ,
235 ,
237 ,
240 ,
239 ,
241 ,
243 ,
242 ,
244 ,