çikolatayı en ii nestle üretir çünkü en kaliteli kakao yağını kullanır. ülkere damak tadımız alışmıştır nestleden sonra gelir. şölen ve sarayda yaygın olarak çiçeklenme (yağ birikmesi) olarak adlandırılan çikolata kusurları vardırr (çiçeklenmenn sağlık açısından hiç bir zararı yoktur sadece göze hoş görünmez ve tadın algılanmasında sorun çıkarır) . eti de kalieyi oturtamadığı için sürekli değişiklikler yapar...
çikolatayı en ii nestle üretir çünkü en kaliteli kakao yağını kullanır. ülkere damak tadımız alışmıştır nestleden sonra gelir. şölen ve sarayda yaygın olarak çiçeklenme (yağ birikmesi) olarak adlandırılan çikolata kusurları vardırr (çiçeklenmenn sağlık açısından hiç bir zararı yoktur sadece göze hoş görünmez ve tadın algılanmasında sorun çıkarır) . eti de kalieyi oturtamadığı için sürekli değişiklikler yapar...
baya güzel tespit emeğine sağlık..... bu güzel anlatımdan sonra canım cikilota istediii