Vazgeçilmez değilsinElbet unuturum seniİçimdeki yangının hesabını kim verecekKaybolan yıllarımınHesabını kim verecekElveda bu sana son sözüm olur inanYüreğimi alır çeker giderimSensiz geçen kara gecelerinAcısını içimde hapsederimYüreğime almıştım seniDüşlerime sarmıştım seniSen istesende unutamazsın beni ELVEDA ELVEDA.
Tekrardan hoşgeldin DeRiN seni yeniden buralarda görmek güzel.Yokluğunu fark edip sayfana mesaj yazmıştım sanırım görmedin.
Nasılsın ?
Umarım seni sık sık görürüz buralarda.
Görüşmek üzere.
canım kusura bakma görmedim iyiyim çok şükür bu gün sözlendim. üç aydır düğünler nişanlar derken bitti sonunda canım ablam evlendi abim nişanladı işlerdi derken nete giremedim bir türlü yeni yeni düzene giriyorum bundan sonra sık sık görüşürüz inşallah
Alıntı:
RoN@hi´isimli üyeden Alıntı
Tekrardan hoşgeldin DeRiN seni yeniden buralarda görmek güzel.Yokluğunu fark edip sayfana mesaj yazmıştım sanırım görmedin.
Nasılsın ?
Umarım seni sık sık görürüz buralarda.
Görüşmek üzere.
HOŞGELDİN BEBEKİM YA NASI ÖZLEDİM BİRDE ÇOK MERAKLANDIM NOLDU BU KIZA DİYE..........
CNM BENİM HAYIRLI İŞ FALAN DEMİŞSİN
EVLENDİM DEME SAKIN.........
BENDE SENİ OĞLUMA DÜŞÜNÜYODUM
YOKLUĞUNDA BENDE OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR HEM GÜZEL HEMDE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM ..........
ELLERİNDEN ÖPER TEYZOŞU........
ŞİMDİLİK HABERLER BUNLAR ÇABUK YAZ BAK KIZDIRMA BENİ........ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM
yok evlenmedim canım sözlendim daha çok var düğüne iki sene sonra ancak olur.özledm siteyi işlerden dolayı hemde ev biraz yoğundu pc hiç geçmedim dersem yeridir. neyse burdayım artık görüşürüz bol bol canım allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada doğmuş oğluşun
Alıntı:
M!qRo €wren´isimli üyeden Alıntı
HOŞGELDİN BEBEKİM YA NASI ÖZLEDİM BİRDE ÇOK MERAKLANDIM NOLDU BU KIZA DİYE..........
CNM BENİM HAYIRLI İŞ FALAN DEMİŞSİN
EVLENDİM DEME SAKIN.........
BENDE SENİ OĞLUMA DÜŞÜNÜYODUM
YOKLUĞUNDA BENDE OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR HEM GÜZEL HEMDE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM ..........
ELLERİNDEN ÖPER TEYZOŞU........
ŞİMDİLİK HABERLER BUNLAR ÇABUK YAZ BAK KIZDIRMA BENİ........ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM
yok evlenmedim canım sözlendim daha çok var düğüne iki sene sonra ancak olur.özledm siteyi işlerden dolayı hemde ev biraz yoğundu pc hiç geçmedim dersem yeridir. neyse burdayım artık görüşürüz bol bol canım allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada doğmuş oğluşun
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN CNM KARDEŞİM İNŞ. SONUNA KADAR MEMNUN KALACAĞIN BİR BİRLİKTELİK YAŞARSIN............
TEBRİKLER........