hoşgeldin kardeşim.. ama bundan sonra yazdıklarına biraz daha özen gösterirsen iyi olur.. Forum kuralları gereği büyük harflerle yazmak yasak.. ii forumlar...
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
teşekkür ediyorum ancak sayın adminisatörüm biraz acemiyim ondan yeni yeni daha kusura bakma
Alıntı:
Satan22´isimli üyeden Alıntı
hoşgeldin kardeşim.. ama bundan sonra yazdıklarına biraz daha özen gösterirsen iyi olur.. Forum kuralları gereği büyük harflerle yazmak yasak.. ii forumlar...
VAY MERHABA ARKAAŞLAR BEN BURALARDA DAHA YENİYEM BANA ŞİMDİDEN GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN ŞEVKAT VE İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRE DIKIM KUSIRIMA BAKMAYIN TIRKE YE ME BİRAZ KITÊ TEKRAR TEŞEKKÜRE DIKIM...
evet bir günde düzelttim türkçemi yanlız kafanızı benim türkçeme yormayın ben biraz muhalifimdir ve bunu yazmamın özel bir sebebi var normalde türkçeyi anadilim kadar iyi bilirim..
aramıza hosgeldin..
ana dilin kadar iyi turkce biliyorsan turkce yaz o zaman. ozellikle bole yasdım diyorsun? bu muhalifligin birisine karsıysa site geneline yayamana gerek yok.
arkadaşlar benim yaptığım öyle bölücü bir faaliyet değil gayet masumane bir bir amaçla bir şeyler yapıyorum anlamadım rahatsız olan niye rahatsız oluyor. üstelik kurallarda türkçeden başka bir dil kullanmak yasaktır diye bir şey görmedim ben böyle yazmak istiyorum belki de nese cevap yazmayacağım bundan sonra biline...
Alıntı:
ZeRGuWaN´isimli üyeden Alıntı
aramıza hosgeldin..
ana dilin kadar iyi turkce biliyorsan turkce yaz o zaman. ozellikle bole yasdım diyorsun? bu muhalifligin birisine karsıysa site geneline yayamana gerek yok.