tamam acımasız ver bakalım mapus cezamı kaç sene verceksin sn acımasızsın ama artık vicdanına kalmış
Yani resmen duygu sömürüsü yaptın cezan düşsün diye .
Onun için bizde bu halini gözönünde bulundurarak beraatine karar verelim en iyisi Ama bi dakka beraat ama Para cezan çıkacak. Onuda 1 yemek cezası verelim bu defalık
Yani resmen duygu sömürüsü yaptın cezan düşsün diye .
Onun için bizde bu halini gözönünde bulundurarak beraatine karar verelim en iyisi Ama bi dakka beraat ama Para cezan çıkacak. Onuda 1 yemek cezası verelim bu defalık
YANİ BENDEDE VİCDAN VAR NE ZANNETTİN
günaydınlar...erdalcım beratıma karar vermenize çok sevinidm gelelim yemek borcuna sna söz sahilde balık söylerim nerdesin yoksun
canımsın yaaa günaydınlar her zaman beklerim sevdiklerimize kapımız sonuna kadar açıktır nasılsın nasıl gidiyor ankarada havalar nasıl
günaydın canım.teşekkür ederim sıcak karşılaman için.çok şükür herşey yolunda haziranın 3 ünde kısmet olursa vana gidiyorum o yüzden şimdiden heyecanlanmaya başladım.ankarada hava çok kötü sürekli fırtına ve yağmur var.ısınamadık daha.kendine iyi bak.
günaydın canım.teşekkür ederim sıcak karşılaman için.çok şükür herşey yolunda haziranın 3 ünde kısmet olursa vana gidiyorum o yüzden şimdiden heyecanlanmaya başladım.ankarada hava çok kötü sürekli fırtına ve yağmur var.ısınamadık daha.kendine iyi bak.
canm kucak dolusu günaydınlar memleketine gitmene snin adına sevindim
umarım tatilin dilediğin gibi geçer hasret nedir bilirim bnde şuan izmirden uzaktayım ve inan izmiri çok özlüyorum hadi gel birer çay içelim azcıkta sohbet edelim