sevgili matet kader ağlarını ne kadar yoğunda örmüş olsada biz yine karşılaşırız ama geldim y.o.k.s.u.n uzun zaman oldu görüşmeyeli bu sıralar siteye takılamıyorum..
sn neler napıyorsun?
zaman bulursam bende bakıyorum fark ettim uzun süre yoktun unuttu mu diye düşündüm şiir paylaşmak istemedimm çünküü şiir ilgi beğeneilmek ister bunu şiiri yaşayan bilir şiiri bilen gerçek bir kalp taşıyordur buna emin ol bu kalp sende var kış geldi artık kader de uyumumuştur korkma ağlar yok ben buralardayımm inş... görüşürüzz........ kendine iyi bak yaprak....
canm sni burda görmek ne güzel inan sni tekrar aramızda görmek bni mutlu etti.
kendi adıma söyleyimki şiirlerini özleyip arar oldum.ama inanki sn olmadığın zaman arıyoruz bunu bilin lütfen aramızda bulunmaya çalışın sizi çok iyi anlıyorum
biz bazı arkadaşlar sizi ve şiirlerinizi özlüyoruz
sizde kendinizi özletmeyin
günaydınlar mattet epeydir sninle görüşemedik nerelerdesin yoksun.
neden böyle bi anda kabuğunuza çekildiniz oysa snin gibi değerli arkadaşlarmızı aramızda görmek isteriz özelliklede o güzel şiirlerinizden bizi mehrum etmeyin
teşekkürler yaprak senin gibi arkadaşlar yüzümüzde tebessüm yaratıyor güzel bir duygu bana gelince şu aralar ehliyet sınavı hazırlıkları içindeyim o yüzden pek paylaşıma sağuk durgunluğum iki hafta cekmez gelirim yine o güzel şiirlerle teşekkürler................................
tamam sevgili matet sınavlardan sonra seni bekliyoruz
tabi güzel şiirlerinle ayrıca sınavların için başarılar diliyorum umarım ehliyeti en kısa
zamanda alırsın ve arkasındanda iks beşide alırsın (aminnnnn )