şanssız BEDEVİyi çölde KUTUPAYISI ........... senide vanda ben ..... sen her kimsen pc başında kafa bağlamak sallandırmak kolay söyle adresini kim kimi sallandırıyo sizmi çözceksiniz memleketin sorunlarını yerinizde oturarak
Herkes yaptığı yorumda ve düşüncelerde serbesttir. Tabiki saygı çerçeveleri dahilinde. Yaptığınız hakaret içerkli mesajdan dolayı siteden uzaklaştırılıyorsunuz.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Bende belediyenin yaptığı işlerden pek memnun değilim açıkcası.Bana kalırsa önce yol,altyapı gibi sorunlar halledilip,sonra cumhuriyet caddesine çiçek,böcek v.b şeyler yapılması gerekir.ama adam vana aktarılan belediye giderlerini dabbağoğlu parkıyla c.caddesindeki çiçeklere,lambalara harcıyo.Yani sonuçta bunlarda önemli ama bunlar sadece göz boyama arkadaşlar.Bikaç yıl sonra iskele caddesi tekrar kazılacak nedeni doğal gaz boruları döşenmedi diye.parası kimden çıkıyo tabikii bizlerdennnn.