değerli site yöneticileri önerim şu; yanılmıyorsam forum 1 yılını dolduruyor bunun şerefine sitede en iyi üye yarışması yapalım secilenlere çamsakızı çoban armağını bir iki ödül verelim tabiğer uygun görürseniz
öneri çok güzel ilerde belki olabilir dediğin amaaaaaaa şunuda unutmamak gerek
buraya yapılan her paylaşımla zaten en büyük ödülü kendimize kendimiz veriyoruz.
burda yapılan her paylaşım başka illerden internet kulaanıcılarının ihtiyaç arama sonucu forum vana ulaşmakta foruma vana ulaşmak demek vanı, doğuyu ve insanlarını tanımak fırsatı bulmak demek . buda van ve doğu için iyi bir ödül dür. sen ve ben vanda veya doğuda yaşadığımıza göre
her ödülde şahsi olacak diye bir şey yok.
öneri çok güzel ilerde belki olabilir dediğin amaaaaaaa şunuda unutmamak gerek
buraya yapılan her paylaşımla zaten en büyük ödülü kendimize kendimiz veriyoruz.
burda yapılan her paylaşım başka illerden internet kulaanıcılarının ihtiyaç arama sonucu forum vana ulaşmakta foruma vana ulaşmak demek vanı, doğuyu ve insanlarını tanımak fırsatı bulmak demek . buda van ve doğu için iyi bir ödül dür. sen ve ben vanda veya doğuda yaşadığımıza göre
her ödülde şahsi olacak diye bir şey yok.
tmm mahopaşa abi zaten öyle olmasa biz burda paylaşım yapmazdıık ki ben böyle işe biraz heyecan katmak için dedim
Konu By_Espr!C tarafından (20/04/08 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir..