ya örnegin frmtr cok guzel bi _xml code eklemis you tube icin ordaki videolara girerseniz direk forum ustunden izlyebiliosunuz videoları... kucuk bir kod.. bence uyarlayailiriz ve komik videolar boolumu daha guz<el olur yoq linke gir derdi olmaz forum ustunden izleyebilirler....
örn: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
örnek olsun diye verdim reklam için diye diil...
amacım sadece forumun daa iyi olması nese bide sole bi uygulamaları var:
tamam ilgilenecem. zaten böyle bir çalışmam var. forum üzerinden değilde. site üzerinden olabilir... düşünmedik değil. bu arada çalışmalarını takdirle takip ediyorum. mod olmaya emin adımlarla ilerliyorsun...
Kardeş ben dediğin şeyi site için denedim ama bir sonç elde edemedim.Yine deniyecem...
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
tamam ilgilenecem. zaten böyle bir çalışmam var. forum üzerinden değilde. site üzerinden olabilir... düşünmedik değil. bu arada çalışmalarını takdirle takip ediyorum. mod olmaya emin adımlarla ilerliyorsun...
muhemar abi hani yonetici olmak için ciddi bi caba ve istegim yoq istegim olsa solerdim yonetici icin suan daha toyum.. cunku bu siteye takılamıoyorum pek malum öss ye hazırlanıoyoruz sadece haftasonları 1 saat falan ama sınavdan sora insallah ilgilenebilirz bence alosar ve beqirinde artık biraz teması kesmesi lazım siteyle cunku 3 ay kaldı gercekten..
ama sitemiz daha guzel olabilir yani _xml kod zor bisi diil gibi zyrec denedim diyo ama nese.. yinede goruslerin icin cok sagolsaı...