Baştan belli olan şeyin vakti, zamanı gelmişti,
Yenişememiştik onlarda sona saklamıştı ASLAN payını
Dualar kabul olmuş, Mutluluğun Resmi yüzümüzde belirmişti,
Gerçekleri tarih yazar tarihi GalataSaray
Bana da, o tarihin sayfalarını hatırlatmak kalıyor: hatırla ey peri o mesut geceyi
Çamların altında verdiğin buseyi.
Neuchatel xamax'ı... monaco'yu... real madrid'i... hertha berlin'i... dortmund'u.. palma de mallorca'yı...
Arsenal'i hatırla! daha fazla saymayayım; başka kulüplere karşı nispet gibi olmasın.
kuru kalabalığın içinde farkedilmesi , doğuştandır...
Öyle ucundan tutmaz sevdanin , ya heptir , ya hiçtir...
bir kere tutuldumu döndüremez kimse onu yolundan...
galatasaray dendi mi ne yol kalır aşılmadık , ne zor kalır yapılmadık
Öyle bir haykırır ki , bindirilmiş kıtalar , sadece seyreder , onda ne ses kalır ne cİĞer
"sana İhtiyacım var..."
Gelirim seninle Ölüme şanlı GalataSaray
Adın GalataSaray
Sen eğer bir su olsan, okyanus
Bir tepe olsan everest
Bir Şehir olsan İstanbul olurdun eşi benzeri bulunmayan
Bir diken olsan gÜl bir Çiçek olsan orkİde bir ağaç olsan Çinar olurdun asırlık köklere dayanan
Sen eğer bir mevsim olsan ilkbahar bir İçki olsan, Şarap bir bağlılık olsan tutku olurdun tarifi mümkün olmayan
Bir kum olsan ÇÖl bir taş olsan elmas bir kumaş olsan İpek olurdun en incesinden dokunan
Sen eğer bir savaşçı olsan samuray bir camia olsan İmparatorluk bir zaman olsan sonsuzluk olurdun tarihlere sığmayan
Sen eğer bir ses olsan trİbÜn bir Öfke olsan volkan bir yıldız olsan gÜneŞ olurdun İçimizi ısıtan
Sen eğer bir karakter olsan asİl bir organ olsan yÜrek bir sembol olsan aslan olurdun krallığı daim kalan
O'nla ağlar O'nla gülerim ailem sevgilim rakiplerim beni hep ondan kıskanır ben böyle yaşamayı severim
Çünkü ben Galatasaray'lıyım...