Sonsuz bir güven duygusuyla,dizlerine kapanıp ağlayabilirim içimdeki huzuru ifade edememenin telaşıyla..
'Neler olacak??'diye düşünüp tüketmiyorum sevgimi,'ne güzel geçti bugün' diyerek hergün tazeliyorum yüreğimdeki yerini..
Öyle bir sevdanın omzuna yasladım ki başımı..
Rüyalarımın hepsi mavi…
Tüm kalbimle çektim teslim bayrağını
mavi rüyalarımın büyük aşkı,Mecnun kabul eylediğim sevdiğime karşı.
Yokluk bu aşkın bürüneceği son kimlik olsun!Ayrılık,eğreti durur bu aşkta
diz çöker sevdamızın kudreti karşısında…
Sıkıca tuttu elimden
yüreğime dokundu tüm hasretiyle…
Düşecek gibi olduğumda desteğiyle güç verdi
Düşürmek isteyenlere karşı çekti restini!
Ne gelecekse başıma senden gelsin
Sensizlik düşüncesidir tek felaketim..
İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa!
Senin için değer tüm zorluklara katlanmaya..
Öyle bir sevdanın omzuna yasladım ki başımı
YoLuNa YüReĞiMi SeRMeYe DeĞeR! SeVDaMı YüReĞiNDe SaKLa YeTeR!!
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...
Ben seni sevmek,mutlu etmek için gönderilen bi melektim...Görevim bağlanmaktı sana beni her nekadar kanatsanda...öyle demiştin bana.Dediğin gibide oldu...Çok sevdim,körü körüne bağlandım,uzun bir rüyadaydım;Uyandım bir baktım bana kalan kırık kanatlardı...!Her yenilgimde karşıma çıkıp bana acıyan gözlerle bakma anne...Ben kırmadım kimseyi,yermedim,sövmedim...Sadece harcandı benim kalbim;O büyük oynadı,bense büyük kaybettim...Sevdim annem...hem de çook sevdim...Kızma bana,hem sen değil miydin babamı en az benim O'nu sevdiğim kadar seven....Belkide benim tek hatam şanssızlığım,belkide saflığım...Nerden bilebilirdim ki o kalpsizmiş anne?Ben galiba aşkı değil çürük yarımı seçtim
İnsan sevince üç maymunu oynarmış;görmedim duymadım bilmiyorum...Sağır oldum duymadım,kör oldum göremedim,aptalın teki oldum adam olduğunu bilemedim,anlayamadım anne...N'olur anne konuşma şimdi sadece ellerini ver bana,düşüyorum galiba...
Bağışla beni anne...Beceremedim ben sevmeyi,mutlu olmayı...Haketmedim belkide...Ama beni affet olur mu ?Ölüyorum ben anne,acılarımı bana sıcacık öpülesi ellerini sana bırakıp gidiyorum...Hayat çok gördü yaşamayı bana annem...!!!
ßen Varım ßundan Sonra
YeminliYim Sana
ßelki hiç durmadan uyusam iki gün çözüLür bu zor düğüm..
dünün benden aldıkLarını belki geri verir öbür gün..
yaLnız kaLsam hiçkimse ßana dokunmaSa..
yalnız kalsam bir köşeye saklanıp uyusam..
ßelki hep sussam sussam iki gün kayßoLur sonsuz hüznüm..dünün ßenden çaldıklarını ßelki geri verir öbürgün..
Aylardır Sana anlatamadığım bir türlü dille getiremediğim, Ve İçime sığdıramadığım bir sırrım var benim, Ben derdimi kimselere diyemiyorum, Sadece iki kişi biliyor,ben ve kalbim Kalbim anlat diyor ama ben anlatamıyorum, İçimde ki feryadı sana haykıramıyorum, Şu iki kelimeyi kalbimden söküp çıkarabilsem, Seni seviyorum seni seviyorum diyecekken, Kilitlenir sanki dudaklarım, Oysaki cesaretliydim,hiçbir şeyden korkmazdım, Ama şimdi iki kelimeyi sana diyemeyecek kadar güçsüzüm Sana bir diyebilseydim,hani kalbimle savaşmazdım Korkuyorum ey sevgili hiçbir şeyden korkmadığım kadar Kelimeler boğazımda tutsak olmuş, Özgürlüğüne kavuşturamıyorum, Anlatmak oysaki çok kolay,bana zor geliyor Ey sevgili bir bilsen bana ne kadar acı veriyor Bütün ümitlerim dertler deryasında boğulmuş Aramızda aşılması zor engeller var öylesine zor İçimde söküp atamadığım bir korku, Bir tedirğin,bir telaş ve bir kuşku, Ey sevgili anlayabilsen beni, Beni ve çaresizliğimi. Kalbimi kırıp parçalara bölmenden Beni hor görmenden küçük düşürmenden, Alay ederek gülüp geç menden İncitilmekten korkuyorum Hayat bana mutlu olma şansı vermedi ey sevgili Hiç tanımadığım birinin göz yaşları bile içimi parçalar, Kedilere ağladım,kuşların yasını tuttum, Karşılıksız aşklara kar çiçeği misali sabırlı oldum Bir rüzgarlık ömrü olan duman gibi dağlara savruldum Kargalar sürüyle uçarken,kartallar misali yalnız kaldım, Yinede yaşamak ne güzeldir be sevgili Hele sevginin bedeli ödenmesi, Severek sevilerek vazgeçilmez sancılarını duyarak aşkın Bunlara rağmen yumuşamıyorsa taştan kalbin, Allah’ın verdiği sevme hakkını,kalbime yasaklıyorsan zalimce Anlarım ki benim gibi karşılıksız aşklara tutsak esirler çokmuş Ne olur onların adına kes cezamı Gel de bir hançer sapla derinden sineme Kanadıkça kanasın içimde ki gizli sevda, Gel ey sevgili istediğini yap seni seven kalbime İstersen çıkar at kalbimi uçsuz bucaksız uçurumlara İstersen kör zindanlarda zincirlere vur İstersen ipte salla ibret olsun kadersiz insanlara Yada duvardan duvara savur İncinip kırılsın,parçalara bölünsün, Her bir parçası kadersizlerin Kalplerine birer kurşun olsun, istersen ferman çıkar kalbime hapishanesi sürgün Düşmez kalmaz bir Allah’tır düşersin elbet bir gün Ey sevgili Elinde çaresiz düştüğüm bu kalbi daha ne yapayım Sonu gelmeyen aşklardan artık yorgunum Anlatamadığıma mı yanayım,anlayamadığına mı yanayım Anlatmayınca,hem sen nerden bileceksin ki sana vurgunum Aslında her karşılaşmada ben sana anlatıyordum bakışlarımla Ama sen gözlerimdeki,hiçbir yere sığmayacak kadar büyük ve yüce sevgimi anlamayacak ve göremeyecek kadar kör olmuşsun Zaten görebilseydin sevgimi,neler neler feda etmezdim ki uğruna, Sen Leyla sın hep ulaşılmaz,ben ise mecnun olmuşum kimin umurunda.
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...
Konuşursam Çocuk Olur Ağlarım Zordur Beni Sevmek… Öyle kolay değildir hayatıma girmek.. Ve rüyalarıma girmek çok zorlar insanı.. Sevilmesi zor bir insanımdır.. Öyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına.. Soğuğumdur, cehennem sıcaklığında da olsan senide buz keser sözlerim.. Ben öyle kolay kolay sevemem, sevdirmem de kendimi.. ….Soğuk ile aynı cümle içinde geçer adım.. konuşursam kalp kırarım.. Yürek ister beni sevmek.. Aptal’da olman lazım benimle olman için.. Ben çok zor bir insanımdır.. ne sevmesini bilirim ne sevilmesini… Işim gücüm can yakmaktır.. ….Zalim ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam can acıtırım.. Cesaret ister karşımda durupta sevilmek.. Tokat yemiş gibi olursun sevgimden.. Mutlu olmasınıda bilmem mesela.. acılardır benim yoldaşım… Ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa… ….Ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam mutluluğunu alırım.. Emek ister, sabır ister beni sevmek… Öyle her istediğinide yaptırmam.. dediğim dediktir mesela.. Kızarsam soğuk olurum, zalim olurum, ruhsuz olurum… "Ne biçim bir insan?" ile aynı cümlede sıfatım olur adım.. Konuşursam ayrılırım…! ….Beni sevmek, ben olmak ister aslında.. .. ama bir rüya görürsün, bir melek gelir dünyana… Herşey değişir,… Ne Sen, Sen Olursun.. Ne Ben, Ben… Böyle bir adamı yok etmenin hazzını yaşatırsın… Beni sevmek.. Yanımda olmayı istemektir.. sadık olmayı istemektir.. Yalandan uzak olmayı istemektir… Her daim sevmek, sevilmek istemektir.. beni sevmek, mutlu olmayı istemektir… ….Aşk ile Sevgi ile özlem ile aynı cümlede geçer adım.. Konuşursam çocuk olur ağlarım
ßæ